Inschrijfformulier beginners

Hier kun je je inschrijven voor onze beginnerscursus of voor een introductieweekend. Na ontvangst van je inschrijfformulier krijg je van ons een bevestiging en de factuur. We vragen je ook een eigen medische verlaring in te vullen. Je inschrijving wordt definitief na betaling van het inschrijfgeld (de eerste € 100 van het cursusgeld) of het hele cursusgeld, en het opsturen van de verklaring.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Na ontvangst van het inschrijfformulier en aanbetaling sturen we een bevestiging met meer informatie over de cursus. Kies je voor beginnen op de oefenhelling dan krijg je ook meer informatie over de beschikbare accommodatie en kun je via ons een plekje reserveren.

De medische verklaring is bedoeld om zelf nog eens goed na te denken over je eigen conditie en of er bijzonderheden zijn die de vliegschool zou moeten weten als we je lesgeven. Ben je bijvoorbeeld slechthorend in je rechteroor, dan moeten wij natuurlijk niet aan je rechterkant instructies komen geven. Dat soort details zijn voor ons erg belangrijk. Komt er iets uit die medische verklaring, dan betekent dat niet dat je niet kunt leren vliegen. Het betekent wel dat we graag voor de lessen al even contact met je opnemen voor overleg.

Inschrijfformulier beginners: B1-cursus en Introductiecursus


Algemene gegevens


Kies de soort cursus


Denk aan het invullen en opsturen van de eigen medische verklaring!

 

Reacties zijn gesloten.