Inschrijfformulier beginners

Hier kun je je inschrijven voor onze beginnerscursus of voor een introductieweekend. Na ontvangst van je inschrijfformulier krijg je van ons een bevestiging en de factuur.Ik vraag je dan ook een medische verklaring in te vullen. Je inschrijving wordt definitief zodra je ten minste het inschrijfgeld hebt betaald (de eerste € 100 van het cursusgeld). Vier weken voor de cursus start, moet het complete cursusgeld voldaan zijn.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Na ontvangst van het inschrijfformulier en aanbetaling sturen we een bevestiging met meer informatie over de cursus. Kies je voor beginnen op de oefenhelling dan krijg je ook meer informatie over de locatie en over plekken om te overnachten. Je kunt dan eventueel via ons een plekje reserveren.

De medische verklaring is bedoeld om zelf nog eens goed na te denken over je eigen conditie en of er bijzonderheden zijn die de vliegschool zou moeten weten als we je lesgeven. Ben je bijvoorbeeld slechthorend in je rechteroor, dan moeten wij natuurlijk niet aan je rechterkant instructies komen geven. Dat soort details zijn voor ons erg belangrijk. Komt er iets uit die medische verklaring, dan betekent dat niet dat je niet kunt leren vliegen. Het betekent wel dat we graag voor de lessen al even contact met je opnemen voor overleg.


Inschrijfformulier beginners: B1-cursus en Introductiecursus

 

 

Reacties zijn gesloten.