Inschrijfformulier vervolgstages

Hier kun je je inschrijven voor onze lier- en bergcursussen. Zijn je gegevens al bij ons bekend, dan kun je ook inschrijven door een mailtje te sturen. Is er wat veranderd in je gegeven of heb je nog niet eerder bij ons gevlogen, vul dan onderstaand formulier in.

Na het versturen van het formulier krijg je van ons een bevestiging, de cursusinformatie en de rekening. We vragen je ook een een eigen medische verklaring in te vullen. Je plekje wordt definitief gereserveerd zodra je ten minste het inschrijfgeld betaald hebt (de eerste € 100 van het cursusgeld). Het complete cursusgeld moet vier weken voor de cursus of stage start betaald zijn. Soaren, extra dagen bergstage en eventuele lierkaarten betaal je ter plaatse.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Je kunt je inschrijving annuleren tot 4 weken voor de cursus begint. Wil je daarna annuleren, dan kunnen we het cursusgeld niet restitueren. Sluit daarvoor eventueel een annuleringsverzekering af.

Let op: wil je meevliegen als ‘Vrije Vlieger’, piloot met het juiste brevet, de juiste aantekeningen en genoeg recente vliegervaring, switch dan naar het andere formulier.


Inschrijven gevorderde piloten

Algemene gegevens

Reacties zijn gesloten.