Aanmelden Vrije Vliegers

Nieuw in 2019: speciale tarieven voor meevliegende zelfstandig piloten. Net als andere jaren kunnen ervaren piloten gewoon meevliegen met onze activiteiten. Het nieuwe dit jaar is dat er voor jullie een speciaal tarief geldt. Zo kun je voordelig mee een weekje bergvliegen, een dagje komen lieren of een abonnement nemen zodat je het hele jaar door kunt aanhaken.

Verdere uitleg volgt op de site; op deze pagina kun je je aanmelden. Ook voor vrije vliegers geldt in principe: vooraf aanmelden, en annuleren kan tot vier weken voor de stage begint. Bij het lieren zit dat net wat anders; ben je nog niet bij ons bekend, dan leggen we het je uit na inschrijving.

Aangezien je vliegt op je eigen brevet, heb je natuurlijk altijd een eigen medische verklaring bij je. Zo niet, vul die dan nog even in; die van ons of die van de KNVvL. En lees ook de algemene voorwaarden; die gelden ook voor jouw inschrijving.


Aanmelden Vrije Vliegers

Algemene gegevens

Aanmelden bergstages

Je kunt als vrije vlieger mee op bergstage als je comfortabel zelfstandig vliegt in de bergen, en uiteraard een geldig B2 met bergaantekening hebt. Voor de overlandstage geldt dat je ook recente overlandervaring hebt. Dat hoeft niet torenhoog en mijlenver geweest te zijn, maar je dient ontspannen te kunnen starten op wat uitdagender startplaatsen, lekker kunnen thermieken, een route plannen en zonder problemen een buitenlandingsveld kunnen vinden en veilig buiten kunnen landen. Is dat juist wat je wilt leren, ga dan mee als cursist.

Aanmelden voor het lieren

Je kunt vliegen per dag met daggeld, of je neemt een abonnement voor het hele jaar. Dat loopt 12 maanden vanaf de gewenste startmaand. Beide zijn inclusief starts, exclusief een mogelijke toeslag als we een uitstapje maken naar een ander veld. Dit in overleg.

De laatste vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *