De Coach

Begeleiding door De CoachDe Coach is een begrip in deltaland. Op elk niveau loop je wel eens ergens tegenaan. Het starten of landen gaat niet meer zo lekker, thermieken lukt niet meer zo goed als eerst of misschien wil je wat hulp bij het wennen aan een nieuwe vlieger. Geen vraag zo gek of De Coach kan ermee helpen. Per dag, persoonlijk, voor jou en je vliegmaatjes of voor je club.

Geen schoolse sfeer maar gewoon lekker vliegen, onder toeziend oog van onze coaches: Aernout Drijver (Dr Delta) en Erik Honings, ervaren overland- en wedstrijdpiloot. Met live commentaar, filmbeelden en meerdere vluchten per dag schaven we samen aan je techniek en je vertrouwen.

Uitvalsbasis voor de bergbegeleiding is Col du Sapenay met zijn overzichtelijke start en groots landingsterrein. Ook andere stekken in de omgeving zijn mogelijk. Oefenen aan de lier kan ook, op ons eigen lierterrein.

Je kunt een coach voor jezelf inhuren of samen met wat vliegmaten. Ook clubs kunnen tijdens een vlieguitstap een paar dagen de hulp van de Coach inschakelen.

Interesse? Meld je dan aan met het formulier. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een andere coachvraag, dan kun je ook het formulier gebruiken.

Aanmelden voor de coach

Reacties zijn gesloten.