Deltavliegen en covid-19 (update 13 oktober)

De maatregelen rond het coronavirus veranderen van tijd tot tijd. Op deze pagina houden we bij wat dat inhoudt voor onze lessen en het deltavliegen in Nederland en daarbuiten.

We geven zo veel mogelijk les maar moeten soms de agenda aanpassen. Check dus regelmatig de agenda, de statuspagina en de nieuwsbrief. Heb je je aangemeld voor een specifiek lesblok, dan houden we je persoonlijk op de hoogte over dat lesblok.

In het kort:

Veranderende situatie

Op 13 oktober zijn nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Die houden in dat we geen beginnerslessen en follow-ups meer kunnen doen. Lieruitjes met ervaren piloten met eigen materiaal die zelfstandig hangchecken kunnen wel, maar waarschijnlijk met maximaal 4 piloten. Wil je nog komen 23, 24 en 25 oktober, laat het dan zo snel mogelijk weten.

Lessen alleen in Nederland

Op het moment kunnen we alleen lesgeven in eigen land. De lessen op de oefenhelling zijn verplaatst naar het lierterrein. Soaren in de winter blijft voorlopig een optie, zo lang we ons nog mogen verplaatsen en in groepsverband mogen sporten.

Geldigheid cursus en cursusgeld

Dit seizoen zijn veel lessen verschoven of geannuleerd. Er zijn ook extra lessen ingelast, maar het blijft voor iedereen lastig om vaak en veel te komen vliegen. De maanden dat er géén lessen waren van jouw niveau, tellen niet als cursusmaanden voor de geldigheid van je cursus. De cursusduur verlengen we dus met de uitgevallen weken/maanden. Overleg wel even met Heleen wat dat precies voor jou persoonlijk inhoudt, zodat we niet in 2021 voor verrassingen komen te staan. Heb je een cursus geboekt en betaald maar ben je vanwege corona nog niet begonnen? Dan blijft je recht op de cursus staan. Zodra er weer gevlogen wordt, heb je gewoon nog 12 maanden de tijd om de cursus te komen volgen.

 

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

2 Responses to Deltavliegen en covid-19 (update 13 oktober)

  1. Rob Gerrits zeggen:

    Ha Heleen,

    Ik ben benieuwd wanneer in Juli ik kan beginnen met een eerste les.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *