Status aankomende hellinglessen

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling CondHieronder helpen we je wat op weg met het weerbericht voor de aankomende hellinglessen op onze eigen helling in Cond (Duitsland). De lesblokken gaan meestal door maar soms beginnen ze wat later vanwege het weer.

Bijgewerkt: 17 augustus, 12:55 uur

Dit keer lessen we alleen op zaterdag en zondag. We lieren tot en met donderdag, verplaatsen op vrijdag en vliegen zaterdagmorgen, zondagmorgen en heel eventueel op zaterdagavond. Meteo volente uiteraard.

Er is nog plek; wil je ook wat starts komen maken, laat het even weten aan Heleen. Het aangeven van wensen voor accommodatie en ontbijt/lunch vanuit Löweburg kan nog tot en met 19 augustus.


Heb je je aangemeld voor hellinglessen, neem dan ALTIJD twee dagen voor het lesblok start (dus meestal is dat op dinsdagavond) contact op met Heleen, liefst tussen 20.00 en 20.30 uur op 06-41280091. Krijg je de voicemail, luister dan het bericht even af en spreek wat in, of bel later nog even terug.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

2 Responses to Status aankomende hellinglessen

  1. Fons Weenink zeggen:

    Mocht er iemand om vervoer verlegen zitten, dan bied ik bij deze een carpool aan.
    Aldus vrijdagavond naar Cond en zaterdag na de ochtend terug, of zaterdagavond heen, en zondag na de ochtend terug.
    Heb ruimte voor een extra vleugel, bagage etc., beetje omrijden geen probleem. Kom vanuit Den Haag

  2. Heleen zeggen:

    De lessen gaan door, en starten op vrijdagmorgen. Om 5 uur verzamelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *