Status aankomende hellinglessen

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling CondHieronder helpen we je wat op weg met het weerbericht voor de aankomende hellinglessen op onze eigen helling in Cond (Duitsland). De lesblokken gaan meestal door maar soms beginnen ze wat later vanwege het weer.

Bijgewerkt:  9 oktober 19:40 uur

Het weer voor aankomend blokje ziet er nog steeds rustig uit, zeker in de ochtend. Dat wordt een mooi laatste lesblok! We starten op vrijdagmorgen om 6:45 uur met koffie en thee, en wil je in het honk ontbijten dan kan dat natuurlijk. Om 7:15 uur moet het licht genoeg zijn, dan beginnen we me opbouwen en klaarzetten. Wil je vrijdagochtend lessen, zorg dan dus dat je er donderdagavond al bent.

Alleen Annika heeft haar wensen voor logies en ontbijt/lunch doorgegeven. De overige piloten regelen dat dus zelf. Graag een berichtje als bevestiging van je komst, hetzij straks aan de telefoon hetzij hieronder (zoals Lex al gedaan heeft) of per mail.


Heb je je aangemeld voor hellinglessen, neem dan ALTIJD twee dagen voor het lesblok start (dus meestal is dat op dinsdagavond) contact op met Heleen, liefst tussen 20.00 en 20.30 uur op 06-41280091. Krijg je de voicemail, luister dan het bericht even af en spreek wat in, of bel later nog even terug.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *