Status aankomende hellinglessen

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling CondHieronder helpen we je wat op weg met het weerbericht voor de aankomende hellinglessen op onze eigen helling in Cond (Duitsland). De lesblokken gaan meestal door maar soms beginnen ze wat later vanwege het weer.

Bijgewerkt: 12 juni 22:30

Tot nu toe heeft alleen Annika haar komst bevestigd. Houd in de gaten dat de belavond voor een cursusblok dat op donderdag begint, zoals deze, de dinsdag belavond is. Later dan dat kan ik ook geen accommodatie organiseren.

Het weer voor aankomend lesblok ziet er prima uit. Er zijn geen nieuwelingen, dus we beginnen vrijdagmorgen om 6 uur. Doe je op vrijdagmorgen mee, dan moet je op donderdagavond al wel in de buurt zijn aangekomen.

Heb je dat nog niet gedaan, geef dan nog even door of Heleen accommodatie en/of ontbijt en lunch moet regelen en zo ja voor welke nachten/dagen precies.


Heb je je aangemeld voor hellinglessen, neem dan ALTIJD twee dagen voor het lesblok start (dus meestal is dat op dinsdagavond) contact op met Heleen, liefst tussen 20.00 en 20.30 uur op 06-41280091. Krijg je de voicemail, luister dan het bericht even af. Neem ik niet op en krijg je geen voicmail, dan ben ik mogelijk in gesprek met een medecursist. Bel dan later nog even terug.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *