Status aankomende hellinglessen

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling CondHieronder helpen we je wat op weg met het weerbericht voor de aankomende hellinglessen op onze eigen helling in Cond (Duitsland). De lesblokken gaan meestal door maar soms beginnen ze wat later vanwege het weer. Daarom neem je ALTIJD 2 dagen voor de start van de lessen contact op met de school. Met de informatie hieronder kun je zelf al een eerste afweging maken.

Bijgewerkt: 18 oktober

Helaas, het laatste hellingblokje van dit jaar gaat niet door. De weersverwachting is te onzeker; het lijkt erop dat we heel veel geluk nodig hebben om zelfs op alleen vrijdagochtend en zaterdagochtend wat te kunnen doen.


Heb je je aangemeld voor hellinglessen, neem dan ALTIJD twee dagen voor de lessen starten contact op met Heleen. Dat is nieuw in 2017; wie er ook les geeft, een plekje reserveren én weerbellen doe je vanaf nu met Heleen, tussen 20.00 en 20.30 uur op 06-41280091. Het kan druk zijn, dus is ze in gesprek of neemt ze niet op, bel later nog even terug.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *