Aanmelden Vrije Vliegers

Zelfstandig piloot? Vlieg voordelig mee in de bergen of kom gezellig lieren. Dat kan per dag of met een abonnement zodat je het hele jaar kunt aanhaken. Ook voor vrije vliegers geldt: vooraf aanmelden, annuleren bij bergvliegen tot vier weken vooraf nog mogelijk. Meer informatie volgt elders op de site; op deze pagina kun je je aanmelden.

Aangezien je vliegt op je eigen brevet, heb je natuurlijk altijd een eigen medische verklaring bij je. Zo niet, vul die dan nog even in; die van ons of die van de KNVvL. En lees ook de algemene voorwaarden; die gelden ook voor jouw inschrijving.


Aanmelden Vrije Vliegers

Algemene gegevens

Aanmelden bergstages

Je kunt als vrije vlieger mee op bergstage als je comfortabel zelfstandig vliegt in de bergen, en uiteraard een geldig B2 met bergaantekening hebt. Voor de overlandstage geldt dat je ook recente overlandervaring hebt. Dat hoeft niet torenhoog en mijlenver geweest te zijn, maar je dient ontspannen te kunnen starten op wat uitdagender startplaatsen, lekker kunnen thermieken, een route plannen en zonder problemen een buitenlandingsveld kunnen vinden en veilig buiten kunnen landen. Is dat juist wat je wilt leren, ga dan mee als cursist.

Aanmelden voor het lieren

Je kunt vliegen per dag met daggeld, of je neemt een abonnement voor het hele jaar. Dat loopt 12 maanden vanaf de gewenste startmaand. Beide zijn inclusief starts, exclusief een mogelijke toeslag als we een uitstapje maken naar een ander veld. Dit in overleg.

De laatste vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *