Inschrijven

Je kunt je online inschrijven voor onze cursussen. Doe je het liever niet digitaal, laat het ons dan even weten.  Let op: de minimumleeftijd om te leren deltavliegen is 14 jaar en je moet minstens 50 kilo wegen. Plezier bij het lieren

Naar de inschrijfformulieren:

Voorwaarden

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Je inschrijving wordt definitief na ontvangst van het inschrijfgeld (de eerste € 100 van het cursusgeld) of het hele cursusbedrag, en het invullen van de eigen medische verklaring. Mocht daar iets bijzonders uitkomen nemen we graag even contact met je op over de mogelijke gevolgen voor het leren deltavliegen. Na ontvangst van het inschrijfformulier en de aanbetaling sturen we een bevestiging met meer informatie over de cursus.

Aanmelden vervolgblokjes

Volg je een B1-cursus en ben je toe aan een follow-up? Je kunt je daarvoor aanmelden direct bij een van de instructeurs. We kunnen dan bespreken welk niveau voor jou geschikt is. Ook voor vervolgblokjes hoef je je niet apart in te schrijven. Je geeft aan het eind van elk blokje door wanneer je weer wilt komen. Zijn je gegevens bij ons bekend, dan kun je je in principe voor alle vervolgstages, ook het bergvliegen, aanmelden per e-mail. Is er iets veranderd in je gegevens, dan horen we dat wel graag. Denk ook elk jaar aan het bijwerken van je medische verklaring.

Andere handige links:

Reacties zijn gesloten.