Duovliegen of tandem

Vliegen als een vogel, het kan echt! Wil jij ook ervaren hoe het is? Boek dan een duovlucht (of tandemvlucht) met ervaren instructeur Heleen. Vanaf vliegveld Stadskanaal neemt zij je mee de lucht in. Geniet van het uitzicht en ongekende sensaties. En als je wilt, mag je ook even sturen.   Als onderdeel van een cursus of als unieke belevenis.

[intro volgt]

Locatie

De duovluchten worden gedaan vanaf luchthaven Stadskanaal in de provincie Groningen. Een klein vliegveld met allerlei voorzieningen en een gezellig cafetaria met terras.

Kosten

  • Een introductievlucht deltavliegen: € 155
  • Video na afloop (sd-kaart):

Voorwaarden

  • Voor een duovlucht heb je geen vliegervaring nodig.
  • De deltavlieger start en landt op de wieltjes, je hoeft niet te rennen.
  • Passagiers moeten tussen de 50 en 95 kilo wegen.
  • Vliegen gaat alleen door bij veilig vliegweer.

Contactformulier – boeken duovlucht

Met dit formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in een duovlucht. Na ontvangst neemt Heleen contact met je op voor de details. Krijg je niet direct bericht? Dan is ze waarschijnlijk les aan het geven. Even geduld!

Duovluchten als onderdeel van een cursus

Deze eenmalige duovluchten zijn bedoeld als introductie in het deltavliegen. Ze zijn leuk, spannend en leerzaam, zeker als je zelf ook het stuur even overneemt. Tijdens de B1-opleiding deltavliegen doen we ook veel duovluchten. Volg je een cursus, dan kun je een voordelige strippenkaart kopen. Ook bij een Introductiecursus heb je recht op een duovlucht tegen het cursustarief.

Heleen naast haar duovlieger

Reacties zijn gesloten.