Cond en Monreal – voorzieningen bij de oefenhelling

De oefenhelling van Randonaero Adventures ligt in de Eifel, nabij het prachtige stadje Monreal. Vele piloten zijn je voorgegaan in het oefenen en tegelijkertijd het proeven van de vakantiesfeer en de gastvrijheid van de mensen ter plaatse.

Er zijn in en rond het pittoreske Monreal verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zoals bij al onze cursussen ben je helemaal vrij om te kiezen waar je verblijft. We raden er wel een paar aan.

Hotel/Pension

  • 14 Monreal

    Haus Löwenburg‘, ons stamcafe en -restaurant, met een uitgebreide kaart met goed en goedkoop eten. De kamers zijn eenvoudig maar prima in orde. Je kunt kiezen voor een 1 of 2-persoonskamer, met of zonder ontbijt en lunch.

Kamperen

  • Je kunt kamperen in de tuin van de terreinbeheerder, Lothar Mieden. Hij woont direct naast de oefenhelling in Cond. Hier zijn de faciliteiten heel simpel: er is een toilet voor de gasten en de douche deel je met Lothar. Er is ruimte genoeg, het uitzicht is geweldig én het is op een steenworp afstand van de oefenhelling. Prettig voor als er ’s morgens vroeg begonnen wordt.
  • Aan de Laacher See op zo’n 20 kilometer van de vliegstek ligt een zeer grote camping met veel faciliteiten voor de hele familie.

Ontbijt en lunch

Haus Löweburg verzorgt voor haar gasten elke ochtend een ontbijtbox, met stevige boterhammen, fruit, wat drinken en wat lekkers. Op aanvraag smeren ze extra boterhammen, ook voor mensen die elders logeren. De lunch is bij dit arrangement inbegrepen: tijdens de middagpauze kun je aanschuiven in het restaurant. Je kunt bij het inschrijven aangeven of je hier gebruik van wilt maken, ongeacht je verblijfplaats.

 

 

Agenda

Inschrijven

[print_gllr id=119 display=short]

Reacties zijn gesloten.