Status aankomende lierdagen

Deltavliegen Randonaero - Lieren - Danyel van KempenBeginners en gevorderden kunnen van maart tot en met oktober komen lieren. Meestal gaan de lesblokken door, maar soms beginnen ze wat later vanwege het weer. Heb je je aangemeld voor het lieren, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.00 en 20.30 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in. Een bericht via Signal of onderaan deze pagina kan ook.

Bijgewerkt: 13 maart

Lange baan lieren (voor iedereen die ontkoppelt), 16 t/m 18 maart

Het ziet er steeds onstuimiger uit, die staart van maart. Kijk zelf nog maar eens naar de verwachtingen… Als je een vliegkans ziet, hoor ik het graag!


De camping in 2018

Camping ’t Looveld is voor ons open vanaf 1 april. We kunnen er dus vanaf ons eerste lesblok in april terecht. Er zijn komend seizoen ook weer safaritenten te huur speciaal voor piloten. Neem daarvoor even contact op met Matine; er is in zo’n tent plek voor 4 à 6 piloten, afhankelijk van hoe aardig jullie elkaar vinden en welk model tent. Ze hebben een keukentje, kachel en toilet aan boord. De luxe versies ook een douche, maar de douches in het gewone toiletgebouw zijn ook prima en gaan ook begin april al open. Bij het inchecken een formulier invullen; uitchecken en afrekenen doen we met elkaar tegelijk op een vooraf afgesproken tijdstip. Dat werkte het afgelopen jaar het best.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

One Response to Status aankomende lierdagen

  1. Jappie zeggen:

    Kijk, zaterdag (10 feb.) ziet het er goed (genoeg) uit;
    wel ook stevige wind (verwachting).
    Ik ga ‘m maar eens uit de mottenballen halen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *