Status aankomende lierdagen

Deltavliegen Randonaero - Lieren - Danyel van KempenBijgewerkt:  2 december 09:05 uur

Winterlieren op Malden?

We zijn weer welkom op het terrein van de NIJAC in Malden deze winter. Ik heb een aantal data aan de NIJAC doorgegeven, en ik wacht nog op reactie of we inderdaad kunnen komen, en welke data dan.

Je vind de voorgenomen data hier: www.tinyurl.com/winterlieren2019

Die link verwijst naar een ‘Doodle’, waar iedereen die interesse heeft kan aangeven wanneer hij of zij zou willen komen. Dat kan met alleen je voornaam, maar geeft andere piloten ook een aardig idee van hoe gezellig het zal worden. Vandaar een keer die manier van interesse peilen. De uiteindelijke aanmelding gaat op de ouderwetse manier: bij mij (of de Doodle) aangeven dat je wilt komen, en twee dagen vooraf nog even contact.

Lieruitje: lange baan

Het winterlieren is in principe een ouderwets lieruitje: lange baan, met kabelchute, dus voor iedereen die ontkoppelt. Vliegen in principe met eigen materiaal; op verzoek kan ik ik wel iets meenemen maar niet zo gek veel.

Extra kosten

Dit is een extra activiteit, die valt buiten de reguliere lessen. Houdt rekening met een daggeld van ongeveer € 30, uitgaande van 10 piloten. Komen jullie met meer, dan kan het wat goedkoper. Het daggeld bestaat uit een deel terreinbijdrage voor de NIJAC, de kosten voor de lierstarts en die voor het verplaatsen van de lier en mijzelf. De terreinbijdrage was altijd € 5 per dag, maar de NIJAC vroeg of die iets omhoog kon. Bij andere velden is € 10 pp/pd of € 80 per dag totaal vrij normaal, dus als jullie het niet te zot vinden, wil ik daar ook wel naartoe.

 


Kom je lieren, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.00 en 20.30 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in of probeer het later nog even; grote kans dat ik met een vliegmaat van je in gesprek ben.

Voordelig overnachten in een luxe Safaritent? Zie de pagina met info over de camping.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

One Response to Status aankomende lierdagen

  1. Lex zeggen:

    Ik heb het weerbericht gezien, en ik heb er weinig vertrouwen in.
    Wat mij betreft mogen we in onze handen wrijven voor het seizoen, dat we hebben gehad en kunnen we het laatste lierblokje afschrijven.
    Ook ik ben benieuwd naar de mening van andere piloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *