Status aankomende lierdagen

Deltavliegen Randonaero - Lieren - Danyel van KempenBijgewerkt:  29 januari

Lieren vanaf april

Het winterlieren is dit jaar niet gelukt. Voor volgend jaar zoek ik een andere organisatievorm, wie weet… Als je zelf een idee hebt, hoor ik het graag. Voor nu duimen we voor goed soarweer en in april starten we weer met de reguliere lessen, op ’t Looveld.


Kom je lieren, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.00 en 20.30 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in of probeer het later nog even; grote kans dat ik met een vliegmaat van je in gesprek ben.

Voordelig overnachten in een luxe Safaritent? Zie de pagina met info over de camping.Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

2 Responses to Status aankomende lierdagen

  1. Jos zeggen:

    Ha Heleen, ik begrijp en deel je teleurstelling.

    Maar…, staan er voor zondag 10 februari niet vooral (alleen?) piloten op de doodle die niet eerder afgezegd hebben? Dus misschien dat we voor die zondag toch nog aan minimaal acht piloten met betrouwbare planning komen…?

    • Heleen zeggen:

      Jos heeft gedeeltelijk gelijk; er staan nog zo’n 5 trouwe vliegers op de lijst voor 10 februari. Het op het laatste moment af moeten zeggen is voor hen heel vervelend, is voor Malden niet netjes (ze houden de dag immers vrij voor ons) en zelf heb ik er ook een klein beetje de balen van; het is best een expeditie en ik heb er bijna een dag voorbereiding aan. Dat doe ik graag, maar niet om alles dan de dag erna weer op te kunnen ruimen omdat we toch met te weinig zijn voor een zinnig lierbedrijf. Blijkbaar is de vraag naar het wintervliegen dit jaar echt wat kleiner dan vorige jaren. Ik wil het best volgende winter weer organiseren, maar dan moeten we met elkaar een plek en manier vinden die minder werk kost en die meer mensen trekt. Wellicht kunnen jullie daar ook vast over nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *