Vrijwilligers gezocht

Soms kunnen we wel wat hulp gebruiken. Bij het inrichten van de container bijvoorbeeld (met dank aan de lassers!), bij het denken over een VR-simulator of een elektrische lier en bij het delen van het deltavliegvirus op festivals en bijeenkomsten bijvoorbeeld. Hieronder staan een aantal projecten waar we op dit moment erg graag wat hulp bij krijgen. Lijkt een van de klussen je wat, dan horen we het graag.

19 en 20 augustus 2017: simulator op Gildefeesten Soest

Op 19 en 20 augustus komt vliegvereniging Daidalos naar Soest, om deltavliegers op te slepen tijdens de Gildefeesten aldaar. Dat is een behoorlijke publiekstrekker, en naar verwachting staat deltavliegen dan ook even flink in de belangstelling. Het zou erg leuk zijn als de bezoekers niet alleen naar deltavliegers kunnen kijken, maar ook onder een vlieger aan onze simulator kunnen hangen. Daidalos heeft er al een plekje voor geregeld. De simulator is beschikbaar en ook informatiemateriaal kan geregeld worden. Heleen geeft die dagen vliegles; wie kan en wil met de simulator op de Gildefeesten staan?

9 en 10 september 2017: simulator op sportfestijn Den Haag

De KNVvL is op 9 en 10 september aanwezig op het AH sportfestijn in Den Haag, de aftrap van de Nationale Sportweek. Het lijkt een groots festijn te worden (30.000 bezoekers!) in het Zuiderpark in Den Haag, met als doel de 30.000 bezoekers kennis te laten maken met verschillende sporten. De KNVvL staat er natuurlijk voor de luchtpsorten, en ook voor deltavliegen is plek. De simulator van de school is beschikbaar, maar Heleen is in Frankrijk… Wil jij aanwezig zijn om te demonstreren wat deltavliegen inhoudt?

Meer informatie

Dit soort klussen zijn vrijwillig, maar je hoeft er natuurlijk geen kosten voor te maken. Reiskosten kunnen vergoed worden, en verder is er in overleg veel mogelijk. Heb je interesse, meld je dan even bij Heleen. Zij coördineert alles en kan ook meer informatie geven over een bepaalde klus of project.

 

Reacties zijn gesloten.