Vacatures en wenslijstje

Soms kunnen we wel wat hulp gebruiken. Bij het inrichten van de container bijvoorbeeld (met dank aan de lassers!), bij het denken over een VR-simulator of een elektrische lier en bij het delen van het deltavliegvirus op festivals en bijeenkomsten. Soms ook hebben we wat spullen nodig. Hieronder staan een aantal projecten waar we op dit moment erg graag wat hulp bij krijgen. Lijkt een van de klussen je wat, dan horen we het graag.

Vrijwilligers: simulator op open dagen en andere evenementen

Aankomende evenementen waar we deltavliegen in het zonnetje kunnen zetten, maar waarbij Heleen zelf niet kan:

 • Fly In Gees,
  zaterdag 1 september

  Hier kunnen we eventueel met ons lieruitje naartoe om in ieder geval wat delta’s in het veld te zetten. De kans dat we er kunnen lieren is minimaal, wel probeert Rinus er te komen slepen
 • Nationale luchtsportdag,
  zaterdag 15 september
  Op deze dag wordt in heel Nederland luchtsport op de kaart gezet. Een initiatief van de Nederlandse zweefvliegers, waar alle andere luchtsporters aan mee kunnen doen. Ons is een plekje aangeboden op het terrein van de NIJAC, waar ook met delta’s gelierd kan worden. We zoeken zowel mensen om te vliegen als mensen die de simulator willen bemannen.

Echte vacature! Promotieheld gezocht

Op het moment zoeken we ook een betaalde kracht, die kan helpen bij het promoten van onze toffe sport. Daar is maar beperkt budget voor, maar het is hoognodig. Het liefst vinden we een vakidioot die enorm houdt van communicatie en promotie, en die het een uitdaging vindt om het deltavliegen te redden van de vergetelheid. In eerste instantie misschien door gerichte speldenprikjes onder bepaalde groepen, en als de aanwas íets is toegenomen op structurelere basis. Dan nog wordt het zeker geen fulltime baan maar eerder een klein klusje erbij, voor de liefhebber. Met natuurlijk gewoon beloning naar werk, #bijdebakker enzo, ik weet hoe dat werkt. Mail of bel even voor meer info.

En oja! Als er communicatiebedrijven of bureau’s zijn die een tof doel zoeken om te sponsoren, dat mag natuurlijk ook. Een uitzonderlijke sport, je geeft mensen vleugels, maar één plek in Nederland waar je het kunt leren (bij mij dus!), en aangezien de gehele deltavlieggemeenschap nog nooit serieus iets aan communicatie of promotie deed, een gouden kans om uit te blinken en het verschil te maken.

Wensenlijst

Je weet nooit wat mensen in de schuur hebben liggen… Dus heb je iets over wat op dit lijstje staat, dan hoor ik het graag!

 • Rijplaten, om met de lier de container in en uit te kunnen rijden
 • Een grotere oliemotor voor de lier (vergezocht, maar toch ;-))
 • Bruikbare hoezen voor de schooldeltavliegers
 • Een aanvullend lierterrein, om te gebruiken als ’t Looveld niet toegankelijk is

Lopende projecten

Deze projecten lopen al. Vind je ze interessant en wil je ook meehelpen, geef een gil!

 • Koppelen van de simulator aan simulatiesoftware én een 3D-bril
 • Nadenken over het laten bouwen van een elektrische lier

 

Reacties zijn gesloten.