Partners

Randonaero Adventures maakt deel uit van Sportorganisatie Delta, en werkt nauw samen met andere scholen en organisaties op het gebied van deltavliegen. We vullen elkaar aan en kunnen je samen nog betere kwaliteit en service bieden.

logo knvvl

Belangenvereniging KNVvL

KNVvL staat voor Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Het is de belangenbehartiger van luchtsporten zoals deltavliegen. Binnen de KNVvL heeft deltavliegen een eigen afdeling: afdeling Deltavliegen. De vrijwilligers van deze afdeling geven informatie, beheren vliegstekken, zorgen voor theorie-examens en brevetten, toestelregistratie, het veiligheidsbeleid en nog veel meer. We raden iedereen aan lid te worden van de afdeling. Je WA-verzekering is dan goed geregeld en je krijgt dan automatisch LIFT, het enige Nederlandse tijdschrift over deltavliegen. Daarnaast steun je met jouw lidmaatschap het goede werk van de vereniging, en zorg je dat we als deltapiloten een stem hebben in overleggen over het luchtruim.

Website: www.knvvl.nl/deltavliegen

Portoshop.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe portofoon of naar accessoires? Wij verkopen zelf nog onze voorraad Alinco. Voor alle andere soorten en merken verwijzen we je graag door naar www.portoshop.nl. Vul bij het kenmerk of opmerkingen ‘Randonaero’ in, en we staan samen garant voor prima service.

Website: www.portoshop.nl

Sportorganisatie Delta

Randonaero Adventures is aangesloten bij Sportorganisatie Delta, een samenwerkingsverband van vliegscholen. Sportorganisatie Delta staat voor veiligheid, kwaliteit en continuïteit in de deltavliegsport en behartigt belangen van deltavliegscholen in Nederland.

Reacties zijn gesloten.