Soarplanning winter 2016-2017

Een piloot maakt zich klaar voor een start op een duin, bij het licht van de ondergaande zon
Onze soarlessen zijn geconcentreerd in de maanden november tot en met februari. In die periode waait het vaak hard genoeg uit de goede hoek en hebben we weinig andere lessen. Het soaren is geschikt voor piloten van elk niveau mits je een beetje kunt sturen en liefst ook je eigen vlieguitrusting hebt. In de winter van 2016-2017 is er geen vaste planning; school en piloten kijken zelf of er soarweer aan komt en mailen dan de soarlijst om te zien of er genoeg animo is. Hieronder houden we voor die dagen het weer en de opkomst bij. Zo kan iedereen zien of we gaan en waarheen.

Wil je meer weten over het soaren, kijk dan op de informatiepagina over de soarlessen. Daar staat ook hoe je op de soarlijst komt. Hieronder houden we bij welke dagen we in het oog houden en hoe het staat met het weer en de opkomst die dag. Zie je zelf een mooie soardag aankomen, stuur dan een mailtje naar de soarlijst!


 Eerstvolgende soarkansen

Vanaf 25 oktober lijken er mogelijke soardagen aan te komen, bijvoorbeeld vrijdag de 26e (soarbeginners, Brouwersdam) en maandag en dinsdag daarop (meer wind, Maasvlakte). Zaterdag en zondag lijken helaas net te weinig en veel te veel wind.

Welke windkracht en windrichting we kunnen gebruiken staat op de pagina over onze soarlessen.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *