Vlieghap 11 december 2021 in Utrecht

Nieuwsflits: de Vlieghap is dit jaar op 11 december. Bij uitzondering dus níet op de laatste zaterdag van november maar twee weken later. We zijn weer te gast bij De Parel van Zuilen voor een toffe avond.

Ken je de Vlieghap nog niet? Hier lees je meer!

Het wordt weer een gezellige avond, voor alle piloten, cursisten en kennissen van Randonaero. Ook niet-vliegende partners zijn zoals altijd welkom. We houden hem dit jaar weer bij De Parel van Zuilen, centraal in Utrecht. Speciaal voor alle piloten die anders zo ver moeten reizen.

De Vlieghap is op zaterdag 11 december:

  • Locatie: De Parel van Zuilen in Utrecht
  • Kosten: tussen € 22 en € 25 voor een goede maaltijd
  • Deuren open: rond 16 à 17 uur, volgt nog

Het is goed te bereiken met het OV en parkeergelegenheid is er genoeg. Logies is er niet ter plaatse, wel wonen er veel piloten in de buurt waar misschien wel wat mee te regelen is.

Aanmelden

Wil je komen? Meld je aan met een mailtje naar Heleen. Die houdt je dan op de hoogte van de exacte details, en zodra de kosten bekend zijn wordt je gevraagd die vast vooruit te betalen. Wil je meer weten? Check de pagina over de Vlieghap.

Corona

Tja, we zijn er nog niet vanaf, dus houd je aan de geldende regels en blijf thuis als je mogelijk besmet bent. De Parel van Zuilen is een horecagelegenheid, dus ze vragen naar een QR-code met de uitlag van een recente test of een bewijs van vaccinatie. Dat mag via een app maar dat hoeft niet, het kan ook nog steeds op papier.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *