Vlieghap 2018: 24 november bij Wim

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, sterke deltavliegverhalen en betaalbaar lekker eten en drinken. Dit jaar is de Vlieghap op 24 november. En omdat Wim afscheid neemt van het lesgeven, gaan we bij hem op bezoek.

De vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Randonaero Adventures. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. We zijn te gast bij Wim thuis: Roosendaalseweg 3, 5825 HD Overloon. 

Agenda 2019 en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen, vergeet dus je agenda niet. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Ook die niet vergeten mee te nemen!

Aanmelden voor 10 november

Wil je komen eten? Stuur ons dan een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen. De prijs zal rond de € 20 euro liggen, maar dat weten we nu nog niet precies. Kom je niet eten maar borrelen, dan hoef je niets te betalen behalve je eigen drankjes. Ook dan horen we graag of je komt. Niet-vliegende partners zijn natuurlijk ook welkom, en stuur de uitnodiging gerust door aan je vliegmaten van weleer. Iedereen uit de historie van Randonaero Adventures en Vlieg Uit is welkom.

Meer informatie volgt

Hoe laat we beginnen, wat er te eten is, waar je kunt parkeren en hoe laat we klaar zijn is nog niet helemaal duidelijk, die details volgen nog. Ennuh, aangezien we feestelijk afscheid willen nemen van Wim, denken jullie ook vast na over een cadeautje? Filmpjes, foto’s en uitspraken van zijn lesjaren zijn ook welkom, misschien kan iemand daar een mooie collage van maken?

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *