Waar vliegen we vandaag?

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling Cond

Deltavliegen is afhankelijk van het weer. Daarom hebben we twee dagen voor elk lesblok even contact: bellen of via de appgroep. Wil je meevliegen? Vergeet je niet aan te melden! Wil je komen kijken? Leuk! Ook dan even melden bij Heleen.

Bijgewerkt: 19 oktober

Follow-up (niveau 2) en Lieruitje (niveau 3), 21 tot en met 24 oktober

Herfts… Harde wind en regen! Donderdag en vrijdag kunnen we niet vliegen, zelfs voor soaren waait het te hard. Zaterdag en zondag is op het randje, zeker voor de follow-up. Even afwachten hoe de verwachtingen zich ontwikkelen. Donderdagavond contact!


Het coronaprotocol moet ik op de site nog updaten. In het kort heb ik dat de deelnemers als gemaild. Vul de dag voor vertrek in ieder geval deze check in: www.covidtriage.nl


Links voor lieren op Het Wolkenveld

Logeren? Bel Riet Veenker voor een betaalbare B&B of kamperen naast het veld: 06-19503180.


Kom je vliegen, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.30 en 21.00 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in of probeer het later nog even; grote kans dat ik met een vliegmaat van je in gesprek ben.


Het Wolkenveld bij Nieuw-Schoonebeek is lekker lang, maar niet zo breed. Een rondje vliegen voor gevorderden lukt wel, ook met crosswind, en er is zicht op een mooie lierbaan oost-west.
Schaal: de lengte van het gearceerde veld is ongeveer 1100 meter


Links voor de oefenhelling in Cond


Links voor het soaren aan de Nederlandse kust

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *