Waar vliegen we vandaag?

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling Cond

Deltavliegen is afhankelijk van het weer. Daarom hebben we twee dagen voor elk lesblok even contact: bellen of via de appgroep. Wil je meevliegen? Vergeet je niet aan te melden! Wil je komen kijken? Leuk! Ook dan even melden bij Heleen.

Bijgewerkt: 26 oktober

winterstop! Vanaf nu hebben we geen geplande activiteiten meer. Bij een mooi straf windje gaan we nog wel soaren, en op verzoek kan er vanaf 4 man ook gelierd worden in de winter. Dit in overleg met de boer over het land en Heleen over haar agenda; die is niet meer elk weekend vrij om vliegles te geven. Interesse dus op tijd doorgeven, en liefst in groepjes vanaf 4 man. Wellicht te regelen via de lierapp!

Coronaprotocol

Wil je komen, check dan het coronaprotocol:

  • Beantwoord voor jezelf de vragen uit de checklist voor je in de auto stapt naar het vliegterrein
  • Help je elkaar of haal je de kabel, was dan steeds tussendoor je handen
  • Het lokaal en de schaftwagen zijn in gebruik maar slechts maximaal 2 mensen tegelijk naar binnen. Was steeds voor en na het gebruik van de keuken je handen
  • Neem je eigen beker mee

Links voor lieren op Het Wolkenveld

Logeren? Bel Riet Veenker voor een betaalbare B&B of kamperen naast het veld: 06-19503180.


Links voor de oefenhelling in Cond


Links voor het soaren aan de Nederlandse kust


Kom je vliegen, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.30 en 21.00 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in of probeer het later nog even; grote kans dat ik met een vliegmaat van je in gesprek ben.


Het Wolkenveld bij Nieuw-Schoonebeek is lekker lang, maar niet zo breed. Een rondje vliegen voor gevorderden lukt wel, ook met crosswind, en er is zicht op een mooie lierbaan oost-west.
Schaal: de lengte van het gearceerde veld is ongeveer 1100 meter

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *