Waar vliegen we vandaag?

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling Cond

Deltavliegen is afhankelijk van het weer. Daarom hebben we twee dagen voor elk lesblok even contact. Wil je meevliegen? Vergeet je niet aan te melden! Wil je komen kijken? Neem dan even contact op met Heleen om te horen waar je naartoe kunt komen en waar je kunt parkeren.

Bijgewerkt: 21 maart

Op last van de overheid zijn alle georganiseerde sportactiviteiten afgelast tot en met 6 april. Ook onze vlieglessen… Zodra we de lucht weer in mogen, melden we dat hier! Piloten die zich voor een lesblok aanmelden, krijgen direct persoonlijk bericht. Je kunt het nieuws ook volgen via de nieuwspagina en de nieuwsbrief. Check ondertussen wat je allemaal kunt doen als je aan de grond staat, dat is meer dan je denkt!


Links voor lieren op Het Wolkenveld


Links voor de oefenhelling in Cond


Links voor het soaren aan de Nederlandse kust


Kom je vliegen, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.30 en 21.00 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in of probeer het later nog even; grote kans dat ik met een vliegmaat van je in gesprek ben.


Het Wolkenveld bij Nieuw-Schoonebeek is lekker lang, maar niet zo breed. Een rondje vliegen voor gevorderden lukt wel, ook met crosswind, en er is zicht op een mooie lierbaan oost-west.
Schaal: de lengte van het gearceerde veld is ongeveer 1100 meter

 

 

 

 

 

 

 

4 Responses to Waar vliegen we vandaag?

 1. Annika zeggen:

  Jammer maar helaas.. zag er al wel naar uit.

 2. Heleen zeggen:

  Zondag 20 oktober: om 10 uur het veld op, voor koffie eerder aanwezig zijn.

 3. Heleen zeggen:

  Dag Cees. Kom gerust langs! Eind oktober zijn we weer actief in Nederland, ik laat hierboven weten op welk veld. Als je ook mee zou willen doen, dan moet je je wel vooraf even melden. Het is al aardig druk bij de laatste lesblokjes van het jaar.

 4. Cees Collignon zeggen:

  Ik heb (nog) geen eigen vleugel, wel 20 jaar geleden een L-schein gehaald in Duitsland, maar het vliegen is altijd blijven kriebelen. Lijkt me een goed idee om eens te komen kijken. Groet cees c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *