Boeken en kaarten

Een greep uit onze stekkengidsen, stekkenkaarten, boeken over deltavliegen, dvd’s en onze eigen reader voor de Nederlandse theorie. Zoek je een ander boek of wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Theorieboeken

Prijs

Deltavliegen - Logo Randonaero Adventures deltavliegschool

Reader theorie B2 deltavliegen

Ter voorbereiding op het B2-examen deltavliegen hebben we een reader samengesteld. Voor elk vak precies de juiste stof. Met natuurlijk de laatste versie van het handboek van de KNVvL en een overzicht van wat je per vak moet kennen en kunnen. Als bonus zit ook de eindtermenlijst voor navigatie erbij, al zit de theorie voor navigatie dus nog niet in de reader.

€ 35

Thuis in de lucht – Dennis Pagen

€ 41

 Deltavliegen -Boek_Dennis Pagen_Understanding the Sky

Understanding the sky – Dennis Pagen

€ 41

 Deltavliegen boek - Dennis Pagen - Hang Gliding Training Manual

Hang Gliding Training Manual – Dennis Pagen

€ 41

 Deltavliegen - Boek - Dennis Pagen - Performance Training Manual

Performance Flying – Dennis Pagen

€ 41

 Deltavliegen - Boek - Dennis Pagen - The Secret of Champions

Secrets of Champions – Dennis Pagen

€ 41

Stekkenkaarten

Prijs

Deltavliegen - stekkenkaarten - Media Montana - Randonaero

Media Montana – Alpen Oost, Midden en West

De stekkenkaarten van Media Montana zijn overzichtelijk en erg praktisch in gebruik door een unieke vouwmethode.  De stekken in de Alpen zijn in 3 delen geknipt: oost, midden en west. Je vindt er alle bekende stekken op, en een aantal minder bekende pareltjes. De informatie op de kaarten is in het Duits en Engels met veel icoontjes.

€ 15
per stuk

€ 40
set

Logo Cloudbase

Cloudbase – De complete Alpen

Nieuw in het assortiment: de stekkenkaart van Cloudbase met zo’n beetje de hele Alpen in 1 kaart. De kaart biedt info over meer dan 1.000 stekken voor delta en parapente in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Lichtenstein, Italië, Frankrijk en Slovenië. De kaart is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Italiaans. Deze kaart vraagt wat meer vouwtalent dan die van Media Montana en bestrijkt een wat groter gebied. De stekinfo zit in een apart boekje aan de omslag van de kaart vast.

€ 17,80

FFvL

FFvL – Overzichtskaart Frankrijk

De FFvL heeft een overzichtskaart met bijna alle vliegstekken in Frankrijk. Dat zijn er nogal wat, dus de kaart is ook aardig aan de maat. De stekinfo is erg beknopt: op de achterkant vind je per stek de naam, de locatie van start en landing, basale informatie over de stek (windrichting, moeilijkheidsgraad) en de gegevens van de club die de stek beheert, waar je terecht kunt voor meer informatie. Erg handig bij het plannen van je vliegtrip, iets minder praktisch voor onderweg.

€ 7

 

Reacties zijn gesloten.