Afscheid van Nieuwvliet

Deltavliegen boven Nieuwvliet - Joost de Wit - Delta Fly AdventuresNa zo’n 15 jaar nemen we afscheid van een geweldig vliegterrein in Nieuwvliet. In weer en wind waren we te gast bij De Boerenhoeve, zowel op het land als op de camping. We deelden lief en leed met vliegvereniging Jan van Gent en talloze piloten zijn er groot geworden. In mei zijn we er voor het laatst. We nodigen iedereen uit voor een passend afscheid.

Rond deze tijd hadden we voor élk niveau nog een laatste lesblok op Nieuwvliet gepland. Maar wie recentelijk nog eens naar buiten keek, weet dat er van vliegen weinig komt. Toch willen we nog een keertje de lucht in, en met elkaar in stijl afscheid nemen van Piet, Jetty, De Boerenhoeve en de piloten van Jan van Gent. Daarom reserveren we 2 data voor een laatste lieractiviteit. Als het een béétje weer is kunnen we samen vliegen en proosten op wat geweest is. Kabel uitlopen - Delta Fly Adventures deltavliegschool
Elk niveau is welkom; we maken er met elkaar wel wat van.

Update zondagmiddag 30 april: na het weekend lijkt het wat rustiger weer te worden. We overwegen nu al op maandag of dinsdag te gaan, om een extra lieruitje te doen tot en met vrijdag. Houdt de lierpagina in de gaten. Vanwege het weer en het gemixte niveau kun je alleen meevliegen na aanmelding en overleg.

Kom je afscheid nemen?

NV_Kabel-straktrekken_Sofia-Dragt.jpgKom je ook graag afscheid nemen, en mogelijk nog één keer genieten van het uitzicht vanuit de lucht op de velden, de zee, de Schelde en de grote containerschepen, stuur dan even een berichtje naar info@deltavliegschool.com. Heb je een voorkeur voor een van de blokjes, geeft dat ook even door. Op basis van het weer én de belangstelling kiezen we voor de een of voor de ander. Dat geldt ook voor reeds lang afgestudeerde piloten met goede herinneringen aan Vliet!

Help ons aan foto’s voor het cadeau

Ik zoek ook nog foto’s voor een afscheidscadeau: een fotocollage van De Boerenhoeve met deltavliegers of piloten in beeld en een mooie luchtfoto van de boerderij en de landerijen. Heb je foto’s of een filmpje waar mooi beeld in zit, geef dat dan ook snel door. NV_sfeer-camping_Rens-Peeters5281196b724c3.jpgWe kunnen niet zonder aandenken stilletjes vertrekken!

Ik zou het persoonlijk erg fijn vinden als we nog een laatste keer met een leuke groep mensen bij Piet en Jetty langs gaan om hen te bedanken voor alle fijne vluchten, voor het fijne schuilen bij slecht weer en voor alle keren dat Piet na een mooi lange vliegdag om 20.00 uur voor ons zijn keuken nog opende. 

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.