Agenda 2015 aangepast

Kevin landt met zijn deltavlieger bij ChamouxDe schoolagenda voor 2015 is een beetje gewijzigd. Dat is vooral belangrijk nieuws voor onze trouwe klanten, die al een eerdere versie van de agenda hebben gekregen. Hieronder staan de belangrijkste wijzigingen op een rij.

Vanaf maandag 23 februari zijn alle wijzigingen ook verwerkt in de rest van de website.

De lessen op de oefenhelling gaan allemaal door zoals gepland. De wijzigingen betreffen het lieren, slepen en de bergweken.

  • De follow-up2 en lange baan worden zo nu en dan weer in elkaar geschoven, net als vorige jaren. Om welke blokjes dat gaat staat in de agenda.
  • De lesblokjes in april zijn allemaal wat naar voren geschoven, en het lieruitje midden april is nog niet helemaal zeker. Dat hangt af van hoe ver Heleen inmiddels is als liervrouw én of Aernout van huis weg kan. Zie ook weer de agenda.
  • De debutantenweek in mei wordt gegeven door Heleen en Wim. Die in september door Heleen en Aernout. Net andersom.
  • De sleepcursus gaat waarschijnlijk niet door. Die week reserveren we wel, om bijvoorbeeld op een andere locatie te gaan lieren, te soaren of… In ieder geval een leuk vlieguitje te plannen. Mocht de organisatie van het slepen toch lukken, dan horen jullie dat natuurlijk meteen. Belangrijk: er waren voor het slepen nog geen aanmeldingen. Heb je wel interesse in een leuke (bijna)B2-vliegweek in juni, laat het dan weten. We kunnen dan samen kijken wat we precies kunnen doen.
  • De bergcursussen in juli gaan hoogstwaarschijnlijk wel allemaal door, en op dezelfde data. Maar, dat is nu nog niet 100% zeker. Voor je deze dagen definitief bij de baas reserveert, neem even contact met ons op. Heb je ze al gereserveerd, laat ze gerust staan en houd onze berichten in de gaten.
  • Het lieruitjePLUS wordt voorlopig een gewoon lieruitje. Zit het mee, dan kunnen we alsnog gaan trappen. Zit het tegen, dan doen we later in het seizoen alsnog een blokje traplieren.
  • In maart volgt weer een bijgewerkte versie van de agenda, waarop weer wat meer data vast zullen staan.
  • Het aanmelden gaat gewoon op de vertrouwde manier. Zodra je weet dat je een blokje wilt komen, meldt je je aan bij Wim voor de oefenhelling of bij Heleen voor de andere cursussen. Doe dat ook als de datum nog onzeker is, wij weten dan hoeveel animo er is en kunnen je direct laten weten of iets doorgaat of niet. Kom je door de verschuivingen erg in de knel, laat dat ook even weten.

Een beetje een gekke start van het seizoen, maar we hebben er weer erg veel zin in en zien jullie graag op een van onze stekken!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.