De Vlieghap van Randonaero

Eén keer per jaar vieren we met elkaar het mooie jaar dat we gehad hebben en de komst van het nieuwe seizoen met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, nieuwe plannen maken, films en foto’s en gezellig samen eten. Samen, voor iedereen die iets met Randonaero te maken heeft of heeft gehad. Iedereen is welkom!

Prootsten op landingsterrein Doussard, AnnecyDe Vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. Staat jouw eerste cursus pas in het nieuwe seizoen gepland? Ook dan ben je van harte welkom om vast kennis te komen maken.

Nieuwe agenda Agenda en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen, met de mogelijkheid je direct al in te schrijven voor de bergstages. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee! Er zijn ook langere films te zien, zoals ‘Playground in the Sky’ en ‘Libres comme l’air’, mits jullie lang genoeg stil kunnen zijn samen ;-)

Locatie en prijs

De Vlieghap is óf op een van onze vlieglocaties, of op een plek centraal in het land. De Parel van Zuilen bijvoorbeeld in Utrecht is een van onze vaste locaties. Ook het B&B van Riet op het Wolkenveld is een mooie plek (goed te combineren met nog een laatste keer lieren!) en het café op luchthaven Stadskanaal, waar we veel duovluchten hopen te maken. Eind van de middag gaan de deuren open, we eten bijtijds en hebben daarna alle tijd om na te borrelen, te kletsen en de filmpjes te bekijken.

De kosten voor de maaltijd houden we op maximaal € 25. Als je niet mee wilt komen eten kun je altijd na het eten komen borrelen. Elk jaar in september/oktober worden de details bekend. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt dan bericht, en natuurlijk versturen we het nieuws ook via de nieuwsbrief.

VoorjaarVlieghap in 2024!

Eerstvolgende Vlieghap is een speciale, in het voorjaar! Nu de Luchtsportbeurs niet meer bestaat, openen we met deze Vlieghap het seizoen. Hij is op 18 februari in Zoeterwoude Dorp, direct na de chutevouwclinic. Aanmelden en meer informatie vind je in het nieuwsbericht.

Reacties zijn gesloten.