Waar vliegen we vandaag?

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling Cond

Deltavliegen is afhankelijk van het weer. Daarom hebben we twee dagen voor elk lesblok even contact over het weer en of dat past bij jouw niveau. Wil je meevliegen? Vergeet je niet aan te melden! Wil je komen kijken? Neem dan even contact op met Heleen om te horen waar je naartoe kunt komen en waar je kunt parkeren. Hieronder houden we de verwachtingen bij en kun je reageren.

Bijgewerkt: 15 oktober, 08:15 uur

Lieren/beginnerscursus, 19 tot en met 21 oktober

De herfst begint onstuimig… Dat kan ik mooi laten staan van vorig weekend. De komende dagen wordt het wat rustiger maar naar het weekend toe lijkt er weer erg stevige wind te komen. We houden het nog even in de gaten, en kijken ook of we misschien aan het strand van de Maasvlakte of de Brouwerdam les kunnen geven in plaats van aan de lier. De richting is daar wel goed voor, maar misschien waait het zelfs daarvoor nog te hard. Mocht het lieren door kunnen gaan, dan vliegen we op Het Wolkenveld. Maar wacht nog even met het definitief reserveren van je overnachtingsplek, tenzij je makkelijk kunt annuleren.


Links voor lieren op ’t Looveld en Het Wolkenveld


Links voor de oefenhelling in Cond


Links voor het soaren aan de Nederlandse kust


Kom je vliegen, neem dan ALTIJD contact op met Heleen twee avonden voor de lessen starten. Zo weet je zeker dat wij er zijn, en zo weten wij zeker dat je komt. Bellen (06-41280091) bij voorkeur ’s avonds tussen 20.30 en 21.00 uur. Krijg je geen gehoor, luister dan eventueel het voicemailbericht even af en spreek wat in of probeer het later nog even; grote kans dat ik met een vliegmaat van je in gesprek ben.


Percelen van ’t Looveld: we vliegen op 9 t/m 13.
Schaal: diagonaal 9 t/m 13 is ongeveer 650 meter

 

Het Wolkenveld bij Nieuw-Schoonebeek. Het is met wat improviseren breed genoeg voor de gevorderden om een rondje te kunnen vliegen bij pal oost of pal west.
Schaal: de lengte van het gearceerde veld is ongeveer 1100 meter

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses to Waar vliegen we vandaag?

  1. Heleen zeggen:

    Dag Cees. Kom gerust langs! Eind oktober zijn we weer actief in Nederland, ik laat hierboven weten op welk veld. Als je ook mee zou willen doen, dan moet je je wel vooraf even melden. Het is al aardig druk bij de laatste lesblokjes van het jaar.

  2. Cees Collignon zeggen:

    Ik heb (nog) geen eigen vleugel, wel 20 jaar geleden een L-schein gehaald in Duitsland, maar het vliegen is altijd blijven kriebelen. Lijkt me een goed idee om eens te komen kijken. Groet cees c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *