Appgroep voor contact met vliegmaten

Ook het komende seizoen moet je je vooraf aanmelden voor alle vliegactiviteiten. Om het contact onder de deelnemers makkelijker te maken wisselden we daarna al e-mailadressen uit. Piloten die het leuk vinden kunnen nu ook lid worden van één of meerde appgroepen. Dat is makkelijker voor carpoolen maar ook om elkaar uit te dagen of om samen af te spreken te komen vliegen.

De soargroep is al in actie. Aanmelden voor het bergvliegen, het lieren en de oefenhelling kan vanaf nu. We appen via Signal, een privacyvriendelijk alternatief voor Whatsapp. Wil je meedoen in een of meer van de groepen, stuur dan een Signal-berichtje naar Heleen en geef aan in welke groep(en) je wilt. De meeste zullen nog redelijk rustig zijn tot in het nieuwe seizoen, maar er werden gister op de Vlieghap al plannen gemaakt voor het bergvliegen in 2020 én in 2021…

Signal installeren en gebruiken

Heb je nog geen Signal? Je kunt het hier downloaden, voor op je telefoon en je computer: https://signal.org/

Anders dan bijvoorbeeld Whatsapp kan niet iedereen zomaar zien wie je bent (iets met privacy). Vul dus na het installeren eerst bij je account je naam in, en een foto helpt ook. Stuur daarna dat berichtje aan Heleen om je aan te melden. Afmelden kun je zelf: je kunt op elk moment de groep verlaten.

Liever niet appen? Geen probleem

Zit je niet te wachten op een appgroep? Geen nood, het is iets extra’s. Je mist dus weinig; we schaffen het e-mailen en de belronde niet af.

 

 

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Appgroep voor contact met vliegmaten

  1. marc kamsma zeggen:

    goede dag,kunt u mij een prijs en duur indicatie geven van een cursus bergbrevet 1.

    • Heleen zeggen:

      Hallo Marc, leuk dat je interesse hebt. Er is een mailtje onderweg!