De Vlieghap van 2017 komt eraan!

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, sterke deltavliegverhalen en lekker eten en drinken voor een zachte prijs. Dit jaar zijn we te gast bij de Zweef Inn, het boscafé op het vliegterrein van de NIJAC in Malden, op zaterdag 25 november.

De vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. Omdat dit keer de Vlieghap weer net voor het theorie-examen valt, kun je ook je laatste prangende vragen nog stellen voor het examen. Dien die vooraf even in, dan kan de staf zich er mentaal op voorbereiden.

Agenda 2017 en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen en krijgt dan een leuke korting. Vergeet dus je agenda niet. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee, eventueel inclusief laptop om ook op kleiner scherm te kunnen kijken.

Aanmelden voor 14 november

Wil je komen eten? Stuur ons dan een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen. Gaat het alleen om volwassenen, maak dan ook € 22,- per persoon over over op het rekeningnummer van de school, onder vermelding van ‘reservering vlieghap 2017′. Hoogstwaarschijnlijk eten kinderen tot 10 jaar gratis mee. Dit wordt nog bevestigd. Kom je niet eten maar borrelen, dan hoef je niets te betalen behalve je eigen drankjes. Ook dan horen we graag of je komt.

Adres, parkeren en de rest

Het adres van De Zweef inn:
Groesbeekseweg 55a
6581 BJ Malden

Je kunt op het terrein parkeren (vóór de slagbomen). Carpoolen kan natuurlijk, geef dan bij aanmelding even aan dat je dat zou willen. Hoe laat we beginnen, wat er te eten is en hoe laat we klaar zijn is nog niet helemaal duidelijk, die details volgen nog.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.