Dealer Icaro, Woody Valley en Flytec/Naviter per 1 juli

Per 1 juli 2017 kun je bij Delta Fly Adventures ook terecht voor Icaro, Woody Valley en Flytec/Naviter. Dan is het laatste stapje van de overnamen van Flying Dutchman door Delta Fly Adventures gezet. Aernout en Bob hadden dit al afgesproken toen Aernout zo’n 10 jaar geleden de school van Bob overnam. Natuurlijk nemen we niet alleen het dealerschap maar ook de garanties en de service over.

Logo Icaro Logo Woodey Valley Logo Flytec

De afgelopen tijd werkten Bob en Heleen al wat intensiever samen bij het checken en repareren van vlieguitrustingen en bij het bestellen van nieuw materiaal. Rekeningen kreeg je altijd nog van Bob; ook dat verandert per 1 juli. Je kunt dan bestellen bij Heleen, en ook voor reparaties en service kun je vanaf dan alleen nog bij Heleen terecht op haar adres in Drenthe.

Verhuizing naar Drenthe

logo flying dutchmanDelta Fly Adventures neemt de winkel en de service over, maar niet de bedrijfslocatie. Voor service, onderhoud, het passen van helmen en het op laten meten voor een nieuw harnas ben je vanaf 1 juli van harte welkom in Drenthe. Daar is ook overdekte sleutelruimte en een winkel(tje) om materiaal te bekijken en te passen. Langksomen op een van de leslocaties kan natuurlijk ook. En let op: omdat we een school zijn geven we veel les, en zijn we ook wel eens een poosje in het buitenland. Houd daar rekening mee met je bestellingen, en geef het aan als ergens haast bij is. Ook vanuit het buitenland helpen we je zo goed mogelijk.

Afscheid van Bob en Ineke

Veel piloten zijn al jaren vaste klant van Bob en Ineke, die ruim 25 jaar geleden aan hun vliegschool en winkel begonnen. Om elkaar nog eens te zien organiseren ze dan ook 2 open dagen in juni, waar ook nog wat vliegmateriaal te koop is. De open dagen zijn op 2 en 17 juni, bij het bekende pand op het Nudepark in Wageningen.

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.