Deltavliegen en corona

De maatregelen rond het coronavirus veranderen van tijd tot tijd. Op deze pagina houden we bij wat dat inhoudt voor onze lessen en het deltavliegen in Nederland en daarbuiten.

We geven zo veel mogelijk les maar moeten soms de agenda aanpassen. Check dus regelmatig de agenda, de statuspagina en de nieuwsbrief. Heb je je aangemeld voor een specifiek lesblok, dan houden we je persoonlijk op de hoogte.

In het kort:

Update februari 2021: Lessen alleen in Nederland

Op het moment kunnen we alleen lesgeven in eigen land aan groepjes van 2.

Geldigheid cursus en cursusgeld

Stages en lesblokken die vervallen vanwege het coronavirus kun je kosteloos inhalen op een moment dat lessen wél kan. Hieronder een samenvatting van de aangepaste voorwaarden. Bel of mail gerust met Heleen voor meer info of om een persoonlijke regeling af te spreken.

  • Introductiecursus of weekend: vervalt je introductiecursus vanwege de maatregelen, dan kun je een nieuwe datum uitkiezen.
  • Jaarcursus: elke jaarcursus is 12 maanden geldig. We lessen altijd van maart tot en met oktober; dat zijn 8 vliegmaanden. Je houdt altijd recht op die 8 vliegmaanden. Valt er door corona eentje uit, dan wordt je cursus kosteloos verlengd. Ook als dat betekent dat deze doorloopt in het nieuwe seizoen.
  • Stages in het buitenland: kunnen we in de geplande cursusperiode niet naar het buitenland, dan kun je kosteloos annuleren. In die periode geven we dan zo veel mogelijk alsnog les in Nederland op hetzelfde niveau.
  • Wel geboekt nog niet gevlogen: standaard is een inschrijving voor een cursus 12 maanden geldig. Dat betekent dat je als je boekt, ook binnen 12 maanden de cursus moet starten. Daarna vervalt de inschrijving. Deze periode wordt ook verlengd: elke maand dat er door corona niet gevlogen wordt, levert een maand verlening op.
Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.