Ellipse Next – jouw volgende vleugel?

Next, dat is de nieuwe vleugel van Ellipse. Een vriendelijk prestatietoestel met mast, gemaakt voor de recreant. De logische volgende stap als je je intermediate eruit vliegt. Of, als het tijd is dat je strakke maar veeleisende wedstrijdvlieger eruit vliegt… Wil je prestatie met een vriendelijk karakter, dan is de Next wel wat voor jou.

De Next is bíjna in productie; het prototype is af en lijkt het goed te doen. Het is de opvolger van de Titanium, maar dan helemaal gericht op piloten die behalve goede prestatie óók van gemoedelijke handling houden. Wendbaar en vergeeflijk als de Windee, maar dan met flink wat meer pit. Meer dubbeldoek, en dus ook gewoon een mast. Bij Ellipse staat vliegplezier voorop: een gemiddeld piloot wordt wellicht geen wereldkampioen met de Next, maar vlieg je vooral voor je plezier en zo nu en dan een wedstrijd voor het leuk, dan is dit het overwegen waard.

Meer prestatie en meer pret

Een mooie volgende stap voor piloten die meer willen dan hun Sport3, Orbiter, Styl, Windee of iets vergelijkbaars, en voor hen die een prestatietoestel vliegen maar eigenlijk wel een toestel willen dat lichter is, makkelijker start en landt en vriendelijk vliegt en dat er tegelijk strak uitziet en stevig presteert.

Specificaties

Het toestel komt in eerste instantie beschikbaar voor inhaakgewicht 70 tot 120 kilo. Meer details volgen na de uitgebreide testvluchten. Wil je nu al wat weten? Informeer even bij Heleen.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.