Gooi- en plooidag Zoeterwoude

Als het goed is heb je het nooit nodig. Maar áls er wat gebeurt, weet jij dan hoe je die chute moet gebruiken? Kun je hem blind vinden? Krijg je hem met één hand (en met élke hand) uit je harnas? Waar gooi je hem heen? En als ‘ie eenmaal uit de binnencontainer is, hoe krijg je hem er weer in? Kom op 16 maart naar Zoeterwoude en je gaat er zelf mee aan de slag, onder leiding van ervaren chutevouwers van Randonaero.

Aankondiging van de gooi- en plooidagPapa Jos realiseerde zich dat het niet helemaal vanzelfsprekend is dat je op het moment suprème weet wat je moet doen. Natuurlijk weet je waar de handgreep van je chute zit, dat voel je immers elke vlucht. Maar verder… Daarom organiseert hij samen met Josée deze dag in Zoeterwoude (nabij Leiden).

Meedoen? Aanmelden!

Op 16 maart kun je zowel het gooien als het vouwen goed oefenen. Plaatsen zijn beperkt, want het leren vouwen van een parachute kost al gauw een uurtje. Meer informatie en aanmelden bij Jos via chutevouwdag2019@gmail.com.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

4 reacties op Gooi- en plooidag Zoeterwoude

 1. Rob van den Berge zeggen:

  Kan ok nog meedoen met het chute vouwen?

 2. Marchel van duin zeggen:

  Ik wil me graag opgeven voor het chute vouwen en werpen in 2020 (1maart)
  Kan dat nog?

  • Heleen zeggen:

   Ha Marchel, dat kan hoor. Michel had je al een beetje aangekondigd. Dan zijn er nu nog maar een paar plekjes over; we zitten bijna vol!