Jaarverslag 2017 online

Het jaarverslag van al onze activiteiten in 2017 staat online. Je kunt het downloaden op de pagina over veiligheid en verantwoordelijkheid. Lees dan direct die tekst nog even door, want daar staat belangrijke informatie voor elke deltapiloot!

In het jaarverslag staat informatie over alle lessen van het afgelopen jaar. Het veiligheidsrapport hoort daar ook bij: informatie over alles wat níet goed ging, al dan niet met een ongeluk tot gevolg. Veiligheid en vertrouwen staat bij onze school voorop. Vliegen is een luchtsport en daarmee een risicosport, maar dat betekent niet dat blessures of ongevallen er dus maar bij horen. Alles wat niet loopt zoals bedoelt, is reden voor reflectie. In het veiligheidsrapport geven we een inkijkje in onze afwegingen en onze pogingen het leren vliegen steeds veiliger te maken. Je vindt er naast de voorvallen dus ook uitleg, beschouwing en voornemens om te zorgen dat de kans op zo’n voorval kleiner wordt in het nieuwe lesjaar.

De maatregelen die we vorig jaar namen komen ook aan bod. Een aantal daarvan hebben het (leren) vliegen echt veiliger gemaakt. Ik hoop dat we dat volgend jaar ook weer kunnen zeggen.

Heb je vragen over het verslag, suggesties of een andere reactie, neem dan contact op met Heleen.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.