Kom kennismaken op de beurs – 29 januari 2017

De Nationale Vliegsportbeurs is dit jaar op zondag 29 januari, bij Dekker Sport in Warmond. Wij zijn natuurlijk ook weer van de partij. Kom kennismaken, profiteer van onze kortingen en vraag alles wat je weten wilt over onze cursussen, voor beginners én voor ervaren piloten.

De laatste zondag van januari wordt traditiegetrouw de Delta- en Parapentebeurs georganiseerd in Warmond. Het is een jaarlijks feestje voor parapenters, deltisten en voor geïnteresseerden die willen kennismaken met het vliegen in Nederland.

Informatie over Safari, Overland en Lieren

Ook hebben we informatie over alle deltavliegers die we verkopen en over alle cursussen. Onze Safari bijvoorbeeld is steeds populairder onder piloten van buiten onze school, en ook de liercursussen zijn erg in trek. Wil jij daar ook wat meer over horen, kom dan gewoon even langs.

Informatie over beginnen met deltavliegen

Wil je beginnen met deltavliegen, dan kunnen we je daar ook alles over vertellen. Je krijgt zelfs korting als je je op de beurs aanmeldt voor onze introductiecursus. En zoek je een actieve vakantie, vraag dan naar onze zomercursus voor beginners.

Uitverkoop

Dit jaar nemen we vooral onze aanbiedingen mee en erg veel koopjes: restanten, gadgets en andere handigheden. In ruim 20 jaar hebben we heel wat dingen verzameld! Van waterzak tot transporthoes, van barmits tot vliegt-shirt: we hebben veel restanten die leuk zijn als ze je passen. Neem een kijkje en neem, zeker als je een transporthoes wilt kopen, genoeg contanten mee! Pinnen kan helaas niet.

Aanbiedingen en tweedehands

Onze aanbiedingen vindt je in onze shop op de site. Daarnaast nemen we onze voorraad tweedehands harnassen, tweedehands releases en tweedehands instrumenten mee. Het gaat om laatste modellen, dus op = op!

Info

De beurs is dit jaar op 29 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij Dekker Sport in Warmond. Iedereen ouder dan 16 moet een kaartje kopen à € 3,-. Meer informatie vind je op de website van de vliegbeurs.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.