Kom naar de vlieghap op 29 november!

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De vlieghap is dit jaar op 29 november en staat garant voor een avond vliegpret en lekker eten en drinken. Wil je dat niet missen? Meld je dan aan vóór 13 november.

De vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een hapje en een drankje praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen, en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. Wij zorgen dat je ook je foto’s en filmpjes kunt laten zien, dus neem ze mee!

Eten en borrel

We zijn dit jaar te gast bij Fort aan de Klop aan de rand van Utrecht. Zij verzorgen voor € 20,- een grotendeels biologisch buffet met voor elk wat wils: vlees, vis, vegetarisch, salade en soep. Je kunt om 18.00 aanschuiven. Wil je niet mee-eten maar kom je wel graag langs? Dan ben je vanaf een uur of 21.00 van harte welkom op de borrel. Die duurt tot maximaal 22.30 uur.

fortaandeklopAgenda 2015 en inschrijven

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen en de lierblokjes. Vergeet je eigen agenda dus niet mee te nemen! Daags na de vlieghap publiceren we de agenda op de website en kan iedereen zich inschrijven.

Vliegbioscoop

Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee, eventueel inclusief laptop om ook op kleiner scherm te kunnen kijken.

Schrijf je zo snel mogelijk in!

De vlieghap staat open voor alle piloten die bij de school betrokken zijn, én voor hun familie. De inschrijving is eigenlijk al gesloten, maar als je voor de 26e nog een berichtje stuurt kun je er nog bij.

Aanmelden: mailen én betalen

Wil je komen? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen én maak € 20,- per persoon over over op het rekeningnummer van de school, onder vermelding van ‘reservering vlieghap 2014’.

Adres en parkeren

Het adres van het fort is:

1e Polderweg 4
3563 MC Utrecht

TomTom-tip: voer de straatnaam in als ‘1e Polderweg’en niet als ‘Eerste Polderweg’.

Let op: parkeren kan niet op het terrein van het fort zelf, maar wel in de directe omgeving. Op de website van het fort staat precies waar dat is en hoe je daar komt. Er zijn bushaltes in de buurt.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.