Duovliegen of tandem

Vliegen als een vogel, het kan echt! Wil jij ook ervaren hoe het is? Boek dan een duovlucht (of tandemvlucht) met ervaren instructeur Heleen. Vanaf vliegveld Stadskanaal neemt zij je mee de lucht in. Geniet van het uitzicht en ongekende sensaties. En natuurlijk kun je ook zelf sturen.

Na een korte introductie sleept een klein vliegtuigje de deltavlieger op naar ruim 500 meter hoogte. Daar koppelen we los en zweven we rustig weer naar beneden. Een duovlucht duurt ongeveer 15 à 20 minuten. Met de voorbereidingen samen duurt het ongeveer een half uur.

Locatie

De duovluchten worden gedaan vanaf luchthaven Stadskanaal in de provincie Groningen. Een klein vliegveld met allerlei voorzieningen en een gezellig cafetaria met terras.

Kosten

  • Een introductievlucht deltavliegen: € 165
  • Video na afloop (mini sd-kaart of USB-stick): € 15
  • Introductiepakket 2 vluchten: € 305 (+ € 20 voor de video)

Je kunt een duovlucht natuurlijk ook cadeau geven! Vraag om de cadeaubon.

Voorwaarden

  • Passagiers mogen tussen de 40 en 95 kilo wegen
  • Vliegen gaat alleen door bij veilig vliegweer
  • Voor een duovlucht heb je geen vliegervaring nodig
  • De deltavlieger start en landt op de wieltjes, je hoeft niet te rennen

Data

Duovluchten zijn mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van maart tot en met oktober, behalve wanneer de school op stage is in het buitenland. Ook moet het weer goed zijn. De eerstvolgende data staan bij de Vliegverwachting. Heb je je aangemeld via het formulier hieronder, dan krijg je vanzelf bericht over alle mogelijke data.

Contactformulier – boeken duovlucht

Met dit formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in een duovlucht. Na ontvangst neemt Heleen contact met je op voor de details en de beschikbare date. Krijg je niet direct antwoord? Dan is ze waarschijnlijk les aan het geven. Even geduld!

Duovluchten als onderdeel van een cursus

Deze eenmalige duovluchten zijn bedoeld als introductie in het deltavliegen. Ze zijn leuk, spannend en leerzaam, zeker als je zelf ook het stuur even overneemt. Tijdens de B1-opleiding deltavliegen doen we ook veel duovluchten. Volg je een cursus, dan kun je een voordelige strippenkaart kopen. Ook bij een Introductiecursus heb je recht op een duovlucht tegen het cursustarief.

Reacties zijn gesloten.