Lieruitje speciaal: Wijk bij Duurstede

Op uitnodiging van Wim de Gier zijn we op 19, 20 en 21 juni te gast in Wijk bij Duurstede. Daar ligt een prachtig weiland op ons te wachten. Samen met vliegclub Plus5 willen we er 3 mooie vliegdagen van maken. Iedereen met een eigen vleugel en het niveau voor de normale lieruitjes is welkom. Het aantal plekken is beperkt dus als je wilt komen, geef je dan snel op!

Wijk_bij_Duurstede_op_de_kaart– Let op: dit lieruitje is vol. Aanmelden voor de reservelijst kan nog wel. De burgemeester heeft inmiddels toestemming gegeven. –

Het terrein is ruim 1200 meter lang en net geen 100 meter breed. Ideaal voor hoge en lange vluchtjes, mits de wind er goed op staat. Het ligt Noordoost – Zuidwest, en het schijnt er elke dag zuidwestenwind te zijn. Dat kan bijna niet missen..!

Maximaal 20 deelnemers

We komen met 2 lierteams: dat van Randonaero en dat van Plus5. In totaal kunnen er 20 piloten meedoen.  Zo wordt het voor de boer niet te druk en komt iedereen ook echt aan vliegen toe. Direct naast het veld is een toilet en water, en een plek om eventueel ’s nachts je vleugel veilig weg te leggen. Op 10 minuten afstand zijn 2 campings waar we met elkaar kunnen overnachten. Want, als je je aanmeld, dan is dat in principe voor alle drie de dagen.

Aanmelden

Aanmelden heeft geen zin meer; we zijn al met zeker 30 geinteresseerden. Ook de reservelijst staat vol. Er zijn aan dit lieruitje geen extra kosten verbonden, alleen de normale kosten per lierstart.

Lierterrein langs bomenrij

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.