Vliegsportbeurs: 25 januari

De laatste zondag van januari wordt traditiegetrouw de luchtsportbeurs georganiseerd. Het begon ooit als beurs voor deltapiloten. Inmiddels is het uitgegroeid tot de seizoensstart voor parapenters en deltisten en voor geïnteresseerden die willen kennismaken met de Nederlandse vliegscholen.Vanaf 2015 is de beurs niet meer in Wageningen maar in Warmond. Ook zijn er meer luchtsporten vertegenwoordigd.

logo vliegsportbeurs 2015De beurs is dit jaar op 25 januari, bij Dekker in Warmond. Jaarlijks komen er veel piloten bij elkaar om de start van het nieuwe vliegseizoen te vieren. Je vindt er stands van de vliegclubs, van de KNVVvL en natuurlijk van onze deltavliegschool. Kom kennismaken met ons team en onze lesmethode!

We hebben altijd leuke spullen uit onze winkel bij ons, en ook dit jaar komt er een leuke beursaanbieding. We hebben niet onze hele winkelvoorraad mee; wil je iets speciaals passen of proberen? Als je het ons op tijd laat weten dan nemen we het voor je mee.

Houd onze website in de gaten voor onze beursaanbiedingen of kom gewoon langs op 25 januari!

Meer informatie

De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen ouder dan 16 moet een kaartje kopen à € 3,-. Meer informatie vind je op de website van de vliegbeurs.

vliegsportbeurs 2015

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.