Nieuw: nieuwsbrief!

Tot nu toe kreeg iedereen die bij ons op de maillijst stond zo nu en dan een mailtje als er nieuws was. Vanaf nu werken we met een officiele e-maillijst en e-mailnieuwsbrieven. Iedereen die al in ons systeem zat krijgt deze automatisch. Heb je nog geen mails van ons gehad maar blijf je graag op de hoogte, abonneer je dan snel. Afmelden kan net zo snel, via de link in elk bericht.

Aanmelden gaat via Mailchimp achter deze link: http://eepurl.com/9VQDT.

Bij je aanmelding kun je kiezen uit verschillende opties. Je krijgt alleen de berichten waar je je op die manier voor hebt aangemeld.

Nieuwsbrief algemeen: paar keer per jaar

De algemene schoolmaillijst is voor al het nieuws over de school, het lesprogramma en belangrijke informatie over vlieguitrusting. Wil je de agenda, uitnodigingen voor feestjes als de vlieghap en belangrijke veiligheidsberichten niet missen, zet dan daar een vinkje. De berichten verschijnen een paar keer per jaar, als er nieuws te melden is.

Soarmaillijst: minstens wekelijks in de wintermaanden

De soarmaillijst is voor mensen die willen leren soaren. Bij ons kan dat zodra je een eigen vlieguitrusting hebt en je redelijk kunt sturen. Met deze maillijst houden we je op de hoogte over onze soardagen.  Meer informatie over onze soarlessen en de kosten staat op www.deltavliegschool.com/soaren. Daar vind je ook onze algemene voorwaarden. Van november tot maart kun je wekelijks één of meerde e-mails verwachten over het soaren. In de rest van het jaar krijg je alleen bericht als het ineens goed soarweer dreigt te worden en de school in Nederland is.

EHBO-lijst: 1 a 2 keer per jaar

Tot slot de EHBO-maillijst. Elk jaar organiseert Delta Fly Adventures de EHBO-dag speciaal gericht op deltavliegen. Die is verplicht voor alle instructeurs en hulpinstructeurs, maar ook interessant voor piloten die regelmatig met anderen vliegen en voor bijvoorbeeld liermannen en startofficiers. Iedereen op deze maillijst krijgt daarvoor elk jaar een uitnodiging.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.