Nieuwe harnassen bij Woody Valley en Ellipse

Afgelopen maanden kwamen zowel Woody Valley als Ellipse met een nieuw harnas. Beide superlicht, elk met heel andere eigenschappen. De Libero van Woody Valley is het lichtste integraalharnas dat op dit moment gemaakt wordt. Simpel, strak én licht dus. Ellipse heeft een nieuw stirrup-harnas. Ook licht, makkelijk en flexibel én met een voorsluiting en opbergruimte. Zo neem je je spullen gewoon mee en kun je, als je dat gewend bent, het harnas éérst aan het toestel maken voor je het aantrekt. Deze is er ook voor duo-passagiers.

Libero van Woody Valley

Het lichtste integraalharnas dat op dit moment gemaakt wordt, volgens Woody Valley! Met de bekende kwaliteit maar dan back to basic: geen extra zakken of hoesjes, geen extra dikke stof of bescherming, geen zwaar frame of zware rugplaat. Wel een licht buizenframe om de druk goed te verdelen, standaard angle of dangle-begrenzing en een ophanging aan het frame, zodat je er redelijk in overeind kunt komen voor de start en de landing. De stof is licht en dun, zoals bij parapenteharnassen. Bekende slijtplekken zijn van cordura, dat gaat wat langer mee. Elastische stof geeft wat extra ruimte bij het opbergvak en het harnas wordt geleverd met een extra lichte karabiner. Totaal, maatje medium exclusief chute: 4 kg. Verkrijgbaar in 4 maten (van S tot XL), zwart met strepen in groen, blauw, turquoise, rood, oranje, felgroen of wit. Vanaf € 954,-

Hybride van Ellipse

Het stirrupharnas van Ellipse is bijna geen stirrup meer. Je stapt in de beenbanden, en sluit het vervolgens met een rits en gespen net als een integraalharnas. De chutecontainer zit aan de zijkant, zodat je ook met het stirrupharnas lekker laag kunt hangen. Door het weghalen van een tussenschot past er ook een duochute in. Aan de buitenkant zit een radiovakje en op de rug zit een opbergvak voor de hoes van je vlieger. Na het vliegen berg je het harnas erin op. De schouderbanden zijn stevig maar niet te dik, en er is genoeg ruimte om behalve je harnas ook je helm, wat te eten en wat extra kleding in te doen. De beenbanden hebben de bekende padding, en de schouderbanden zijn als altijd goed af te stellen op de schouders van de piloot. Het gemak van een stirrup met wat extra comfort van een integraalharnas. Verkrijgbaar in 3 maten (klein, middel, groot) en 2 soorten (piloot, passagier). Prijzen en gewichten volgen nog, net als foto’s. De eerste bestelling is al onderweg.

Eerste besteller? 10% korting

Ondanks de virusstop zijn zowel Ellipse als Woody Valley nog in productie. Heel rustig aan, want alle externe werknemers zijn thuis en alleen de eigenaren zelf werken op locatie door. Bestellingen kunnen gewoon aangenomen worden, en in sommige gevallen ook nog vlot geleverd. Overweeg je een nieuw harnas, bel of mail dan gewoon even met Heleen over de mogelijkheden. En wordt je de eerste besteller van een Libero of een hybride van Ellipse? Dan krijg je 10% korting.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.