Deltavliegen met de sportactie

Ook wij doen mee aan de Sportactie van Albert Heijn. Met een volle spaarkaart kun je bij ons meedoen aan een introductiecursus deltavliegen, aan de lier in Zweeloo of op de oefenhelling in Cond, Duitsland. Op de site vind je meer informatie over het (leren) deltavliegen en over onze cursussen. Lijkt het je wat, dan kun je op een van onderstaande data meedoen.

Lesdata voor de AH Sportactie

Met een volle spaarkaart kun je meedoen met de introductiecursussen in het najaar. Kijk voor de data even in de agenda, je sluit aan bij een van de gewone beginnerscursussen.

Wie kan meedoen?

In principe kan iedereen meedoen die minstens 14 jaar oud is, minimaal 50 kilo weegt en over het algemeen in goede gezondheid is. Je hoeft niet heel hard of heel lang te kunnen rennen, maar korte stukjes rennen hoort er wel bij. De eerste dagen zijn fysiek best inspannend, omdat je nieuwe bewegingen moet leren en omdat je ineens een deltavlieger moet sjouwen.

Hoe kun je meedoen?

Wil je meedoen met de lessen via de Sportactie van de Albert Heijn? Kijk dan eerst goed op de site of deltavliegen echt wat voor je is. Vul dan het inschrijfformulier in, en geef bij de opmerkingen aan dat je via de supermarktactie komt. Daarna nemen we contact met je op voor de vervolgstappen.

Reacties zijn gesloten.