Open dag op 6 april

Op zondag 6 april organiseren we een open dag. Iedereen die meer wil weten over leren deltavliegen is van harte welkom. We zijn van 11.00 tot 13.00 uur te gast bij Flying Dutchman in Wageningen. 

NV_loopoefening1_Rens-Peeters.jpgLijkt deltavliegen je leuk maar twijfel je of het wat voor je is? Of vlieg je al, maar zijn er mensen in je omgeving die ook interesse hebben en er graag meer over horen? Kom naar de open dag! Daar vertellen we van alles over leren vliegen, vliegen in Nederland en over het materiaal. Er is allerlei materiaal te zien en we bouwen ook een vlieger op. De filmpjes en foto’s laten zien hoe het leren vliegen bij ons werkt.

Het is kort dag, maar je bent van harte welkom! We beginnen met een introductie over leren deltavliegen. Daarna staat Heleen klaar om al je vragen te beantwoorden. De toegang is gratis. Om te weten hoe veel koffie we moeten zetten, horen we het wel graag als je wilt komen. Stuur je ons even een berichtje? Dat kan via de mail of via het formulier hieronder.

De details nog even op een rij

Datum: zondag 6 april 2014
Tijd: 11.00 tot 13.00 uur
Adres: Nudepark 126, 6702 DX Wageningen

Aanmelden

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.