Paraglidingmap: stekkenapp nu 3 maanden gratis

Ken je Paraglidingmap? Een app met héél véél vliegstekken over de hele wereld met de kenmerkende lachebekjes. De app is gratis te gebruiken met flink wat reclame erin. De betaalde versie heeft meer opties en geen reclame. Die kun je nu 3 maanden gratis uitproberen, met onze vouchercode.

Paraglidingmap combineert de stekkeninfo van bijvoorbeeld de DHV, FFVL, Flyaland en Paragliding Earth met weersverwachtingen en actuele meetgegevens van Pioupiou, FFVL, MADIS en andere bronnen en je vindt er veel webcams. Flink veel info dus, samen in één app. Ze zeggen zelf dat ze meer dan 14000 startplaatsen en ruim 7000 landingsterreinen in de app hebben staan, over de hele wereld. Lang niet alle zijn toegankelijk voor deltavliegers, maar in veel gevallen staat dat er netjes bij.

Via onze voucher kun je drie maanden lang gratis alle functies van de app gebruiken. Aan het eind van de drie maanden stopt het vanzelf; je loopt dus geen risico dat je iets zou moeten betalen. Al zal er vast zo nu en dan gevraagd worden of je wilt upgraden, dat hoeft dus niet. Je komt er via de link of de QR-code in het plaatje. Veel vliegplezier!

https://paraglidingmap.com/redeem/E8P4H2F

 

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.