Schaftwagen en lesaanhanger

De afgelopen weken vlogen we niet, maar er werd hard gewerkt aan de voorzieningen op het lierterrein! De lesaanhanger kijgt serieuze vormen, en er is een schaftkeet gevonden die als mobile kantine kan dienen. Nu nog even niet (zie coronaprotocol) maar eerdaags hebben we een luxe onderkomen op het veld.

De lesaanhanger is bedoeld als aanvulling op de beginnerscursus. Het geeft beginners de kans om in gecontroleerde omstandigheden het starten, vliegen en landen te oefenen en te ervaren dat je prima kunt ontspannen in je harnas, zonder in die uprights te knijpen… Karel, Rob, Aernout en zelfs Hans hebben de afgelopen weekends druk aan de aanhanger gewerkt, en in het hemelvaartweekend komen ze weer klussen.

De schaftwagen wordt onze mobiele kantine. Om te schuilen tegen slecht weer of juist tegen de zon, om even uit de wind te zitten op de startplaats zonder een kilometer te hoeven lopen, en als het lukt genoeg elektra te regelen dan kunnen we er zelfs koffie en thee zetten. De wagen is gekocht door de KNVvL, waarvoor dank! Heleen heeft hem opgehaald en hem wat opgeknapt.

Voor de afwerking zoeken we nog:

  • 2 keukenkastdeurtjes van 49,5 cm x 61,5 cm
  • 2 ladefrontjes van 49,5 cm x 21,5 cm
  • 1 kast van maximaal 196 cm hoog, 44 cm diep en 63 cm breed
  • 1 grote jerrycan/watertank voor onder de gootsteen (dus niet idioot groot ;-))

Er is een kachel, daar moet nog een gasfles voor aangeschaft worden. Heb je er daar eentje werkeloos van thuis staan, dan neemt Heleen hem graag van je over.

Check voor meer foto’s de gedeelde foto-opslag van de school: www.tinyurl.com/randonaero-fotos

 

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.