Update Vlieghap 2017: menu en aanmelden

Het menu voor de Vlieghap is bekend, en je kunt je nog aanmelden. Wil je komen en heb je dat nog niet laten weten? Doe dat dan snel, en zorg dat je de € 22 per persoon overmaakt vóór maandag 20 november! Het conept van de Vlieghap ken je inmiddels wel. En zo niet, kijk even hier.

De hap 2017 is op zaterdag 25 november bij de Zweef Inn op vliegterrein Malden, bij de NIJAC. De Zweef Inn is de hele dag open, dus je kunt er op tijd al in. Zweefgevlogen wordt er die dag niet meer, maar het is een prachtig gebied om te wandelen. Ik ben er vanaf 17.00 uur, en ons ‘programma’ begint om 18.00 uur. Parkeren kan op het terrein maar buiten de slagbomen, of een stukje verderop aan de rand van het terrein. Het adres: Groesbeekseweg 55A, 6581 BJ Malden.

Het programma en het menu

  • Vanaf 17.00 uur ontvangst
  • Om 18.00 uur start het diner, met stokbrood met kruidenboter, pompoensoep, pasta en met appeltaart en de schoolagenda voor 2018 toe.
  • Vanaf 20.00 uur zijn we wel uitgegeten, en kun je ook langskomen als je niet wilt mee-eten maar wel wilt borrelen
  • Rond 21.30/22.00 uur zal de laatste ronde zo’n beetje zijn

Er is géén wifi, maar er staat wel een beamer klaar om al jullie vliegfilmpjes en -foto’s te vertonen. Neem ze mee op usb of op een andere manier, zodat ze via mijn laptop afgespeeld kunnen worden.

Aanmelden verplicht!

Omdat de kok moet weten voor hoeveel personen er gekookt moet worden, moet je je vooraf aanmelden als je mee wilt eten. Doe dat vóór maandag 20 november met een mail naar Heleen en maak dan tegelijk € 22 per persoon over naar NL68RABO0375385630. Heb je dieetwensen, zet dat even in de mail.

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.