Vlieghap 2018: 24 november bij Wim

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, sterke deltavliegverhalen en betaalbaar lekker eten en drinken. Dit jaar is de Vlieghap op 24 november. En omdat Wim afscheid neemt van het lesgeven, gaan we bij hem op bezoek.

Let op: bijgewerkt op 11 november (begintijd, datum aanmelden)

De Vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. We zijn te gast bij Wim thuis: Roosendaalseweg 3, 5825 HD Overloon. 

Agenda 2019 en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen, vergeet dus je agenda niet. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Ook die niet vergeten mee te nemen!

De details

Je bent vanaf 16 uur welkom bij Wim en Marja. Ze ontvangen de vroegkomers met huisgemaakte soep in de tuin en de schuur. We hopen natuurlijk op niet al te koud weer, maar er zijn wat kachels aanwezig. Toch is het aanbevolen om niet je dunste zomerjurkje of korte broek aan te doen, en om een extra trui mee te nemen. Je weet maar nooit… Tussen 17.00 en 17.30 17:30 en 18:00 uur start de maaltijd. Er is een versgemaakte curry met bulgur, er zijn salades en een lekker toetje. De kosten voor het eten zijn € 21 per persoon, vooraf te betalen. De drankjes zijn € 1 en voor eigen rekening. Graag de drankjes ter plaatse contant betalen, dus neem wat munten mee!

  • Welkom vanaf 16 uur, ontvangst door Wim en Marja met huisgemaakte soep
  • Start diner uiterlijk om 17:00 18:00 uur
  • Kosten eten € 21, vooraf overmaken
  • Kosten drankjes € 1, contant meenemen
  • Na afloop samen afwassen!

Aanmelden voor 10 17 november

Wil je komen eten? Stuur ons dan een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen. Maak daarna € 21 over naar het rekeningnummer van de school: NL68RABO0375385630 (t.n.v. H van den Bos). Graag ‘Vlieghap’ vermelden. De uiterste aanmelddatum is 17 november.

Afscheid Wim

Deze avond neemt Wim afscheid als instructeur. Het zou leuk zijn als wij ook feestelijk afscheid kunnen nemen van hem. Ik heb een enkele foto gekregen, maar hebben we met elkaar niet meer herinneringen om een mooie collage mee te maken? Of een korte montage voor tijdens de filmbios? En wie weet een leuk afscheidscadeautje? Als iemand een idee heeft, kan ik dat wel rondmailen aan de groep. Laat in ieder geval even wat van je horen! En stuur de uitnodiging voor de Vlieghap gerust door aan je vliegmaten van weleer.

Iedereen uit de historie van Delta Fly Adventures en Vlieg Uit is welkom. Je kunt de hele avond meedoen, of als je dat liever doet vooraf een kom soep komen eten of na het eten aanschuiven voor de borrel. Ben je van plan te komen, laat dat dan in ieder geval even weten zodat we weten hoeveel soep en/of drankjes er ongeveer nodig zijn.Een groep mensen op de camping rond een tafeltje met eten

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.