Vlieghap 2021: verschoven!

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, nieuwe plannen maken, films en foto’s en simpel maar goed eten en drinken. Zou dat lukken in tijden van Corona? Als het lukt, is ‘ie op zaterdag 27 november zaterdag 11 december. Reserveer het vast in je agenda!

Prootsten op landingsterrein Doussard, AnnecyDe Vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures, elke laatste zaterdag van november. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe.

Agenda 2020 en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen, met de mogelijkheid je direct al in te schrijven voor de bergstages. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee! Er zijn ook langere films te zien, zoals ‘Playground in the Sky’ en ‘Libres comme l’air’, mits jullie lang genoeg stil kunnen zijn samen ;-)

Locatie, tijd en prijs

De locatie is nog niet bekend en hangt af van de maatregelen rond het coronavirus. In november is buiten eten niet zo prettig, dus het is even afwachten wat we tegen die tijd kunnen en willen. Misschien bij Riet op het Wolkenveld, misschien wel in het restaurant van Vliegvereniging Westerwolde, waar we in 2022 veel vaker zullen zijn om te gaan slepen! De kosten hangen af van de locatie maar we proberen het weer te organiseren voor ongeveer € 22 per persoon (exclusief drankjes).

Aanmelden bij interesse

Je kunt je vast aanmelden, stuur daarvoor een mailtje naar Heleen. We kunnen dan samen overleggen over de mogelijkheden en wensen. Zodra de locatie bekend is, sturen we nog een extra editie van de nieuwsbrief rond. Iedereen die zich al heeft aangemeld, krijgt dan ook persoonlijk bericht.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.