Vlieghap: 30 november 2019

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, nieuwe plannen maken, films en foto’s en simpel maar goed eten en drinken. Dit jaar is de Vlieghaop op zaterdag 30 november. Reserveer vast een plekje!

Prootsten op landingsterrein Doussard, AnnecyDe Vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures, elke laatste zaterdag van november. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe.

Agenda 2020 en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen en krijgt dan een leuke korting. Vergeet dus je agenda niet. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee! Er zijn ook langere films te kijken, zoals ‘Playground in the Sky’ en ‘Libres comme l’air’, mits jullie lang genoeg stil kunnen zijn samen ;-)

Locatie, tijd en prijs

De locatie is nog niet helemaal rond. Waarschijnlijk wordt het weer in het midden van het land. Wordt het Drenthe, dan kunnen we wellicht ook vliegen als het een beetje aangenaam weer wordt. De kosten hangen ook af van de locatie, maar reken weer op ongeveer € 22 per persoon voor het eten, drankjes komen daar nog bij.

Aanmelden voor 14 november

Je kunt je vast aanmelden, stuur daarvoor een mailtje naar Heleen. Zodra de locatie bekend is, sturen we nog een extra editie van de nieuwsbrief rond. Definitieve opgave, inclusief overmaken van de kosten, moet vóór 14 november aanstaande.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.