Kom naar de Vlieghap op 28-11

28 November is het zover: de jaarlijkse vlieghap van Delta Fly Adventures! We vieren dan met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De avond staat garant voor een mix van vliegpret, sterke deltavliegverhalen en lekker eten en drinken. Meld je aan!

Vlieghap - deltavliegen - De Parel van Zuilen

De vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een hapje en een drankje praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. Wij zorgen dat je ook je foto’s en filmpjes van het deltavliegen kunt laten zien, dus neem ze mee!

‘Parel van Zuilen’ in Utrecht

We zijn dit jaar te gast bij De Parel van Zuilen aan de rand van Utrecht. Voor € 20,- per persoon een toffe maaltijd beloofd. De deuren gaan open om 17.00 uur, we eten vanaf ongeveer 18.00 uur. Wil je niet mee-eten maar kom je wel graag langs? Dan ben je na het eten van harte welkom op de borrel, vanaf 20.00 uur.

Agenda 2015 en inschrijven

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen. De agenda voor het lieren en de oefenhelling proberen we ook al op tijd af te hebben, maar dat staat of valt natuurlijk bij het vinden van een nieuw lierterrein. Die kalender is waarschijnlijk onder voorbehoud

Vliegbioscoop

Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee, eventueel inclusief laptop om ook op kleiner scherm te kunnen kijken.

Ik zoek nog 2 of 3 piloten die het leuk vinden die avond de vliegbios te bedienen! Ben jij handig met filmpjes en beamers of vind je het gewoon leuk wat te doen te hebben? Geef even een seintje.

Aanmelden voor 14 november

Wil je komen eten? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen. Gaat het alleen om volwassenen, maak dan ook € 20,- per persoon over over op het rekeningnummer van de school, onder vermelding van ‘reservering vlieghap 2015′. Hoogstwaarschijnlijk eten kinderen tot 10 jaar gratis mee en kost het € 10,- voor jongelui tussen 11 en 14 jaar. Dit wordt nog bevestigd. Kom je alleen naar de borrel, dan hoef je niets te betalen. Een mailtje wordt dan wel gewaardeerd.

Adres en parkeren

Het adres van De Parel van Zuilen:
Burgemeester Norbruislaan 17
3555 ED Utrecht

Je kunt vlakbij het terrein gratis parkeren. Houd je wel netjes aan de parkeervakken! Het is ook goed toegankelijk per openbaar vervoer; er is een bushalte voor de deur. Carpoolen lukt ook vaak, en kom je van ver dan zijn er misschien piloten dichtbij waar je een nachtje zou kunnen logeren.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.