Welkom op de Vlieghap!

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, sterke deltavliegverhalen en lekker eten en drinken voor een zachte prijs. Na het succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar te gast bij De Parel van Zuilen in Utrecht, op zaterdag 26 november.

Vlieghap - deltavliegen - De Parel van Zuilen

De vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. Wij zorgen dat je ook je foto’s en filmpjes van het deltavliegen kunt laten zien, dus neem ze mee! Omdat dit keer de Vlieghap net voor het theorie-examen valt, kun je ook je laatste prangende vragen nog stellen voor het examen.

‘Parel van Zuilen’ in Utrecht

We zijn dit jaar weer te gast bij De Parel van Zuilen aan de rand van Utrecht. Voor € 20,- per persoon een toffe maaltijd beloofd. De deuren gaan iets eerder open dan vorig jaar, om ook op tijd te sluiten. Zo kan iedereen die examen wil doen gezellig meefeesten en toch op tijd naar bed. De deuren gaan open om 16.30 uur, we eten rond 17.30 uur. Wil je niet mee-eten maar kom je wel graag langs? Dan ben je na het eten van harte welkom op de borrel, om ongeveer 19.00 uur.

Agenda 2017 en inschrijven

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen en krijgt dan een leuke korting. Vergeet dus je agenda niet.

Vliegbioscoop

Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee, eventueel inclusief laptop om ook op kleiner scherm te kunnen kijken.

Aanmelden voor 14 november

Wil je komen eten? Stuur ons dan een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen. Gaat het alleen om volwassenen, maak dan ook € 20,- per persoon over over op het rekeningnummer van de school, onder vermelding van ‘reservering vlieghap 2016′. Hoogstwaarschijnlijk eten kinderen tot 10 jaar gratis mee en kost het € 10,- voor jongelui tussen 11 en 14 jaar. Dit wordt nog bevestigd. Kom je niet eten maar borrelen, dan hoef je niets te betalen behalve je eigen drankjes. Ook dan horen we graag of je komt.

Adres en parkeren

Het adres van De Parel van Zuilen:
Burgemeester Norbruislaan 17
3555 ED Utrecht

Je kunt vlakbij het terrein gratis parkeren. Houd je wel netjes aan de parkeervakken! Het is ook goed toegankelijk per openbaar vervoer; er is een bushalte voor de deur. Carpoolen lukt ook vaak, en kom je van ver dan zijn er misschien piloten dichtbij waar je een nachtje zou kunnen logeren.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.