Aanbiedingen

Aanbiedingen, uitverkoop, speciale modellen: je vindt hier onze koopjes, nieuw en tweedehands. Wil je meer weten over een van onze aanbiedingen, neem dan gerust contact met ons op.


Demonstratietoestellen – kom proefvliegen

Randonaero heeft altijd een aantal nieuwe demo-toestellen. Nieuwe modellen die je op onze lesstekken kunt bekijken én kunt proefvliegen. Ze zijn ook te koop; voor een mooie prijs heb je direct een nieuw, ingevlogen vlieger. De kleuren kun je niet meer kiezen, maar je hoeft er ook niet op te wachten. Hieronder vind je de huidige demo-toestellen. Het aanbod varieert.

Twist2 (M) – Ellipse | € 2850 Twist2 van Ellipse wordt opgebouwd

Demonstratietoestel; enkele vluchten mee gemaakt. Moderne, lichte enkeldoeker met floating crossbar voor piloten van 70 tot 90 kilo. Kleuren: wit, oranje, geel. Extra: leading edge uitgevoerd in XLAM met uv-bescherming voor strakkere look en aanstroming. Meer informatie over de Twist 2 in de shop en in de review. Het toestel weegt ongeveer 25,5 kilo.

Windee (M) – Ellipse | € 4900Windee met technora bovendoek

Demonstratietoestel; enkele vluchten mee gemaakt. Luxe uitvoering met technora bovendoek, dacron onderdoek in geel, oranje en zwart en profilering van de kiel. Leading edge in PX10. Vliegt als de brandweer, start en landt bijna als een enkeldoeker met zeer (!) lichte handling. Voor piloten van 75 tot 100 kilo. Meer informatie over de Windee in de shop en in het nieuwsbericht.

 

Reacties zijn gesloten.