Inschrijfformulier beginners

Hier kun je je inschrijven voor onze beginnerscursus of voor een introductieweekend. Na ontvangst van je inschrijfformulier en een eigen medische verklaring sturen we je de aanvullende informatie over je cursus. Als we op vlieguitstap zijn kan dat een paar dagen duren! Je inschrijving wordt definitief zodra je ten minste het inschrijfgeld betaalt (de eerste € 100 van het cursusgeld). Vanaf dan is je plek in de gekozen cursus zeker. Uiterlijk vier weken voor de cursus start, moet het complete cursusgeld voldaan zijn.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Na ontvangst van het inschrijfformulier en de aanbetaling van het cursusgeld sturen we meer informatie over de cursus, dagindeling, voorbereiding en over accommodatie op en nabij het vliegterrein.

De medische verklaring is bedoeld om zelf nog eens goed na te denken over je eigen conditie en of er bijzonderheden zijn die de vliegschool zou moeten weten als we je lesgeven. Ben je bijvoorbeeld slechthorend in je rechteroor, dan moeten wij natuurlijk niet aan je rechterkant instructies komen geven. Dat soort details zijn voor ons erg belangrijk. Komt er iets uit die medische verklaring, dan betekent dat niet dat je niet kunt leren vliegen. Het betekent wel dat we graag voor de lessen al even contact met je opnemen voor overleg.


Inschrijfformulier B1-cursus en Introductiecursus

Reacties zijn gesloten.