Gastenboek – onze piloten

Hier zijn cursisten en uitvlogen piloten aan het woord. Hoe ervaren zij het deltavliegen? Wat vonden ze van de lessen? Waar vliegen ze nu rond? Wil je zelf ook laten weten wat je ervan vond, stuur dan een berichtje aan Heleen.Mijn eerste duovlucht bij Delta Fly Adventures

Nico: “Het gevoel van het deltavliegen is natuurlijk heel bijzonder. Erg belangrijk bij het leren van deze mooie sport is de aanpak van de instructeur. Bij Randonaero is dat helemaal top! Heleen en René weten hun enorme kennis en ervaring goed gedoseerd en enthousiast over te brengen op de cursisten. Veiligheid staat altijd voorop. Met oog voor de individuele verschillen en gevoel voor de groepsdynamiek. En met de nodige humor. Oefenen aan de lier is waardevol, maar zeker ook de duovluchten zijn erg nuttig: vliegen op hoogte met directe feedback van de instructeur. Een erg efficiënte manier van instructie.”Een lachende piloot voor zijn deltavlieger

Tim, tijdens zijn B1-cursus: “Ik ben bij Heleen begonnen met vliegen en van af het eerste moment dat ik los kwam wist ik dat dit helemaal geweldig was. Van af dat moment ging het alleen maar langer en leuker!”


Paul en Heleen na een vlucht op een landingsterrein

Paul Vlootman, ervaren piloot: “Ik kwam om mijn bergstarts af te stoffen, maar ben gewoon blijven plakken bij de Safari rond Sapenay. Een leuke groep mensen, een prachtig vlieggebied en een prima ondersteuning van Heleen. Ook voor meer ervaren vliegers, echt een aanrader!”


Man met pet op voorgrond, daarachter een deltavlieger op een groot veld. Op de achtergrond een berg en blauwe lucht

Jacob op het landingsterrein van Col du Sapenay: “Wil jij – avontuur aangaan – grenzen verleggen – de natuur in? Ga doen wat je altijd al had willen doen: vlieg!”


Pilote staat naast een deltavlieger met in de verte de zee

Maya op Lanzarote: “Inschatten waar de thermiek zit en op eigen kracht boven die berg uit klimmen, geeft mij een enorme voldoening. Daarnaast vind ik het samen vliegen met anderen en de gezelligheid op het landingsveld ontzettend leuk.”


Selfie van man met zonnebril op, steekt zijn duim omhoog. Op de achtergrond een geparkeerde deltavlieger en een heuvellandschap

Mario, at the training hill: “Randonaero takes you from the first steps with a slow, sociable and enjoyable approach to hangliding.”


Portret van een man met een berg op de achtergrond en nog net een stukje deltavlieger in beeld. In de verte vliegen 2 paragliders

Karel: “Na meer dan 20 jaar niet te hebben gevlogen, heb ik de draad weer opgepakt.
Dankzij een een gedegen opleiding (waarin veiligheid en plezier voorop staan) ben ik na een mooie vlucht weer helemaal in de wolken :-)”


Lachende piloot met harnas op landingsterrein in de bergen, houdt de voorkabels van zijn deltavlieger vast

Feike en Jos, beide net geland na een bergvlucht

Foto van een man, zittend op een veld in de zon, met een landende deltavlieger op de achtergrond

Jos: “Samen met je zoon [Feike] de droom van de mensheid in vervulling zien gaan: vliegen als een vogel. Met de meest eenvoudige middelen die je je maar voor kunt stellen: een paar buizen, een stuk zeil en wat draad; voor vertrek zelf in elkaar te zetten. Hoe leuk is dat…; maar wel op blijven letten!”


Portretfoto van een piloot

Marco, tijdens een bergstage: “Viva la France… Vliegen en genieten… De thermiek bracht me op een dikke 1200 meter hoogte, 380 meter boven de start uit. Geweldig uitzicht en na de landing voel ik me… zo dus!”

Een man met harnas voor deltavliegen aan op de rug gezien, uikijkend over een berglandschap

Jos: “Vliegen met een delta – liefst boven de berg uit – geeft mij iedere keer opnieuw weer dat euforische gevoel, dat zich misschien nog het best laat vergelijken met een peuter die zich bij de allereerste stapjes plots realiseert dat de hele wereld nu binnen zijn of haar bereik ligt.”


Foto van een cursist met op de achtergrond een deltavlieger en een groot terrein, blauwe lucht met her en der een wolkje

Elko, op het landingsterrein van Col du Sapenay:


Man en vrouw voor een deltavlieger

Jess en Björn komen helemaal uit het noorden van België om bij ons te leren vliegen.


Vlieg of vloog je bij ons en wil je ook een berichtje plaatsen? Stuur dan een mailtje naar Heleen.

Reacties zijn gesloten.